Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔHMOTIΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΑΔΟΒΙΖΙΟΥ

πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, υπαίθριου χώρου, πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500,00τ.μ.), στην Τ.Κ. Ραδοβιζίου Δ.Ε. Μολοσσών Δήμου Ζίτσας,  η οποία προσφέρεται για εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση τηλεπικοινωνιακών δικτύων,  εγκατάσταση σταθμού βάσης (οικίσκου) εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών κ.λ.π., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς χίλια πεντακόσια ευρώ (1.500,00 €)  ετησίως και για χρονικό διάστημα εννέα [9] ετών.

      Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λεωφ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), στις  06 του μηνός Μαΐου του έτους 2019 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και από ώρα 13.00μ.μ. έως 14.00μ.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασιών.

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί στις 13 του μηνός  Μαΐου του έτους 2019 ημέρα Δευτέρα, από ώρα 13.00 μ.μ. έως 14.00 μ. μ.,  στον ίδιο χώρο και  ενώπιον της ανωτέρω επιτροπής δημοπρασιών του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 10 Απρίλιος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα