Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Προβλήματα λειψυδρίας στην Ελεούσα

Προβλήματα λειψυδρίας στην Ελεούσα

Τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος του οικισμού ΕΛΕΟΥΣΑΣ αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα λειψυδρίας, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής και των Αρμόδιων Υπηρεσιών για συνετή χρήση του πόσιμου ύδατος, η άσκοπη κατανάλωσή του συνεχίζεται ακόμα, για χρήσεις άρδευσης, ποτίσματος δέντρων, κήπων κλπ., στερώντας το νερό από τους δημότες για την κύρια χρήση του, αυτή της οικιακής χρήσης.

Για τους παραπάνω λόγους θα προβούμε στην ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ τμημάτων εκτός οικιστικού δικτύου – ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΞΑΞΤΩΣ & ΘΕΣΗ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, που αφορούν κυρίως την αγροτική χρήση, από τις 15:00μ.μ. έως τις 07:00π.μ. (επόμενη μέρα)

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται για άλλη μια φορά ότι, σύμφωνα και με τον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου το νερό προορίζεται για ύδρευση και όχι για άρδευση ως εκ τούτου η άσκοπη σπατάλη του θα επιφέρει κυρώσεις, σύμφωνα με τον παραπάνω Κανονισμό

Αναρτήθηκε στις 25 Μάιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα