Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αιτήσεις για φύτευση αμπελιών στο Νομό Ιωαννίνων για το 2022 .

Αιτήσεις για φύτευση αμπελιών στο Νομό Ιωαννίνων για το 2022 .

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου.

Σύμφωνα, με το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της ΔΑΟΚ Ιωαννίνων, για το 2022 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης οιναμπέλων, που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της χώρας.

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδειες νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση − υπεύθυνη δήλωση, μέσω της ιστοσελίδας του ΥπΑΑΤ  (Ψηφιακές υπηρεσίες – Αίτηση αδειών φύτευσης Αμπέλου (http://e-services.minagric.gr) και με τηλεφωνική υποστήριξη στο τετραψήφιο τηλέφωνο 1540. Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σε αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.

Στην αίτηση − υπεύθυνη δήλωση προσδιορίζεται το μέγεθος (σε στρέμματα) και η τοποθεσία της έκτασης για την οποία πρόκειται να χορηγηθεί η άδεια, η οποία είναι τουλάχιστον ίση της αιτηθείσας έκτασης. Η ελάχιστη αιτούμενη έκταση για τη χορήγηση άδειας νέας φύτευσης ανά αγροτεμάχιο ορίζεται το ένα (1) στρέμμα

Αναρτήθηκε στις 05 Οκτώβριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα