Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟTlΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές για την ανάθεση λειτουργίας και εκμετάλλευσης του σχολικού κυλικεlου του Λυκείου Ελεούσας, για εννέα χρόνια.Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεlα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ζlτσας (ΛΠασσαρώνος 1,Τ.Κ:45445, Ελεούσα Δημαρχεlο) στις 27 Αυγούστου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μμ.Για παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολ...

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Διακοπή Νερού στην Ελεούσα

Παρακαλούνται θερμά οι κάτοικοι  της Δ.Κ. Ελεούσας  να μην χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου Ύδρευσης για ποτίσματα και λοιπές αγροτικές εργασίες διότι υπάρχει πρόβλημα στο αντλιοστάσιο. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για  την αποκατάσταση της βλάβης. 

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Ανανέωση βεβαίωσης καταλληλότητας λειτουργίας παιδικής χαράς Τ.Κ Πετσαλίου

Ανανεώθηκε η υπ'αριθμ. οικ. 18/04.09.2017 βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας της παιδικής χαράς της Τ.Κ Πετσαλίου Δήμου Ζίτσας και παραδίνετε πρός χρήση σύμφωνα με την υπ' αριθ. 11/26.06.2018 απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/2009(ΦΕΚ 931 Β') των ΟΤΑ Α'΄βαθμού Ν. Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (καφενείου) στη θέση «Καστρί» της Τ.Κ. Βασιλόπουλου

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειο κατάστημα» με εμβαδό 42,42τ.μ. (με αποθήκη 4,76 τ.μ. και ημιυπαίθριο χώρο 12,38τ.μ.), το οποίο βρίσκεται στη θέση «Καστρί» της  Τ.Κ. Βασιλόπουλου [Δ.Ε. Ευρυμενών], για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείου), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: χίλια εκατόν πενήντα εννέα ευρώ και είκοσι λεπτά (1.159,20 €) ετησίως ή ενενήντα έξι ευρώ και εξήντα λεπτά (96,60 €) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικα...

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού δεκαπέντε (15) ατόμων ειδικότητας ΥΕ εργατών/τριών Γενικών Καθηκόντων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.  

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Eκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 25.797 στην Τ.Κ. Ζωοδόχου

Ο Δήμος Ζίτσας εκτίθεται σε 23 τ.μ., (η πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία, η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 25.797 οποία αποτελεί τμήμα του υπ’ αρ. 94 τεμαχίου της αρχικής  διανομής Ζωοδόχου) Δ.Ε. Πασσαρώνος Δήμου Ζίτσας και αποτυπώνεται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα, η οποία προσφέρεται για δημιουργία «Κέντρου διαχείρισης των αποβλήτων εκσκαφών και κατεδαφίσεων» (ΑΕΚΚ), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς εννιακόσια είκοσι οκτώ ευρώ και εβδομήντα λεπτά (928,70 €) ετησίως, ήτοι εβδομήντα επτά ευρώ και τριάντα εννέα λεπτά (...

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 Δήμου Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Νέα τηλέφωνα ΔΕ Μολοσσών

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί της ΔΕ Μολοσσών άλλαξαν. Οι νέοι αριθμοί είναι: 2658360401 (Διοικητικές Υπηρεσίες Δήμου) 2658360400 (ΚΕΠ ΔΕ Μολοσσών)

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Περίληψη αίτησης ερμηνείας διαθήκης

Περίληψη αίτησης ερμηνείας διαθήκης

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΟΓΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από 02/07/2018 έως 31/08/2018 θα είναι διαθέσιμα τα δελτία κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος και δελτία θεάματος από τα ΚΕΠ. Οι κληρωθέντες δελτίων αγοράς βιβλίων θα πρέπει να προσέλθουν από 02/7/2018 έως 29/09/2018 στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία ώστε να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 81% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα