Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Γρήγορο Internet στο Δήμο Ζίτσας, με σημαντικά οφέλη για τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε το έργο Rural Broadband με την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών στο Δήμο μας και ήδη 49 απομακρυσμένοι οικισμοί  μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Γρήγορο Internet με συνδέσεις VDSL και ταχύτητες έως 50Mbps.

Αναρτήθηκε στις 09 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Ρύθμιση οφειλών μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017

Ευγενική υπενθύμιση: Μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017 η ρύθμιση των οφειλών.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη μεταβολή από τα βορειοδυτικά και συγκεκριμένα στην Ήπειρο αύριο Σάββατο (28-10-2017) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 Παρακαλούνται οι κάτοχοι άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που εκδόθηκε πριν την εφαρμογή της ΚΥΑ 16228/17-06-2017(ΦΕΚ 1723/Β/18-07-2017) και  τον σχετικό Ν.4442/2016, εφόσον κάνουν χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων  να προβούν άμεσα στην διαδικασία της γνωστοποίησης  μέσα από την ιστοσελίδα https://notifybusinness.gov.gr , με τους κωδικούς του taxis net ο καθένας, και την εν συνεχεία μεταβολή γνωστοποίησης για τη χρήση της μουσικής. Επίσης εφόσον το επιθυμούν, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει., μπορούν να υποβάλλου...

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Διακοπή νερού

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς ότι στις 11 Οκτωβρίου  2017 ημέρα Τετάρτη  και ώρα από 10:00 έως 13:00 θα γίνει διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 09 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Ξεκινά η εκπαιδευτική χρονιά του Τμήματος Παραδοσιακών χορών του Δήμου Ζίτσας.

Τη Δευτέρα  9 Οκτωβρίου 2017 ξεκινά η νέα εκπαιδευτική χρονιά του Τμήματος Παραδοσιακών χορών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Δημοτόλογιο - Ληξιαρχείο

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017  ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΤΟ  ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ – ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ  ΚΛΕΙΣΤΟ.

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Συμμετοχή του Δήμου Ζίτσας στην τουριστική έκθεση ΝΟΣΤΟΣ (13-16 Οκτωβρίου 2017

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος Ζίτσας κατά το διάστημα 13-16/10/2017 θα συμμετάσχει στη τουριστική έκθεση ΝΟΣΤΟΣ στη Ναύπακτο. Πρόκειται για μια έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμιοκές νέες τάσεις στον τουρισμό. Ο Δήμος Ζίτσας προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό τ...

Αναρτήθηκε στις 27 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στην Ήπειρο από τις απογευματινές ώρες σήμερα Παρασκευή (08-09-17) και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (09-09-17) και από τα δυτικά τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Αναρτήθηκε στις 08 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Αναβολή του διαγωνισμού εκμίσθωση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κουρέντων

Σας γνωρίζουμε ότι, ο ανοικτός πλειοδοτικός φανερός διαγωνισμός, που αφορά την εκμίσθωση του ισογείου του κτιρίου του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κουρέντων Δήμου Ζίτσας, για την 4η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10-11 π.μ. , αναβλήθηκε, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 275/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας, λόγω μη έγκυρης δημοσιοποίησης του διαγωνισμού σύμφωνα με τους νόμους περί δημοσίευσης. Θα ακολουθήσει νέα διακήρυξη στην οποία θα ορίζεται νέα ημερομηνία και ώρα διαγωνισμού.

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 66% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα