Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

       Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης-«κοινού χερσολίβαδου», εμβαδού 11.209,61 μ2, η οποία αποτελεί τμήμα του υπ’ αριθμ. 132 κληροτεμαχίου διανομής αγροκτήματος Ασφάκας, στη θέση «Σιούργια»  Τ.Κ. Ασφάκας [Δ.Ε. Εκάλης], για επαγγελματική ή άλλη χρήση, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς διακόσια δέκα οκτώ ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (218,58 €) ετησίως και για χρονικό διάστημα [25],  με σταθερό μίσθωμα για τα πρώτα δώδεκα (12) έτη.        Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ανακοίνωση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ζίτσας τη Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και ώρα 13.00 μ.μ. θα συζητηθεί η τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας και η έγκριση της κανονιστικής απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προκειμένου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να διαμορφώσει τη σχετική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, καλεί τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς καθώς και τις ομάδες πολιτών της περιφέ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος στις 20-07-2017

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ρεύματος όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο κείμενο.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Πρόσκληση για την υποβολή προσφορών για την προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες ΤΔ Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ενδιαφέρεται να αναθέσει την:   Προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος  για τις ανάγκες ΤΔ Δήμου Ζίτσας, με ενδεικτικό προϋπολογισμό  1.953,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και σε βάρος των Κ.Α. Εξόδων: 30.6662.008 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 209/23-06-2017, με ΑΔΑ: Ω261ΩΡΓ-ΔΗ8   Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ  370/23-06-2017 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης (ή πρότασης) ανάληψης υποχρέωσης...

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ρεύματος όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο κείμενο.  

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 13.00 μ.μ

Η συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ζίτσας τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 13.00 μ.μ. θα συζητηθεί και η τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 30 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ: 1. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (28-06-2017) ΤΟΥΣ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (29-6-2017) ΤΟΥΣ 40-41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (30-06-2017) ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (01-07-2017) ΤΟΥΣ 42 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΥΣ 43 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (02-07-2017) ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 37-39 ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΣ 40-42 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 2. ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (28-06-2017) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (29-...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ έως δύο μήνες

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου ΖίτσαςΑνακοινώνει Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας, για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ»

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Ανακοίνωση ματαίωσης Συνοπτικού διαγωνισμού

Ανακοίνωση ματαίωσης Συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά στην «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου - εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων», προϋπολογισμού δαπάνης 34.992,87 €, (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και επαναπροκήρυξης αυτού.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόσληψη προσωπικού ειδικότητας ΥΕ Εργατών/τριών Πρασίνου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έως είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών,εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του (πυροπροστασία).

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα