Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειο κατάστημα» εμβαδού 41,24 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Βλαχάτανου [Δ.Ε. Εκάλης], για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο)

      Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειο κατάστημα» εμβαδού 41,24 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Βλαχάτανου [Δ.Ε. Εκάλης], για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 623,54 € ετησίως ήτοι 51,96 € μηνιαίως και για χρονικό διάστημα έξι [6] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο.       Η επαναληπτική δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας [Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη-Ελεούσα] στις  31 του μή...

Αναρτήθηκε στις 24 Αύγουστος 2016 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι διοργανώνει παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας, από την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2016 έως Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι διοργανώνει παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας, από την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2016 έως Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.   Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Δήμο Ζίτσας από 22/08/2016 : α) για λειτουργία περιπτέρων υγειονομικού ενδιαφέροντος και β) για λειτουργία περιπτέρων εμπόρων – εκθετών, Γενικά Δικαιολογητικά: Κατάθεση σχετικής αίτησης – δελτίου συμμετοχής, που θα περιλαμβάνει τα στοιχεία: - Ονοματεπώνυμο ή την Επωνυμία του αιτούντος - Όνομα Πατρός - Δελτίο Α...

Αναρτήθηκε στις 24 Αύγουστος 2016 Περισσότερα »
Πρόσκληση συνεδρίασης Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ελεούσας

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Ελεούσας προσκαλεί τα μέλη του σε συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 28-07-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στo εξής θέμα της ημερήσιας διάταξης: Εισήγηση για τον προγραμματισμό του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017.  

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Στο Γυμνασίου Ελεούσας με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Γυμνασίου Ελεούσας με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δύο εκθέσεις. Η πρώτη στην αίθουσα Καλλιτεχνικών του σχολείου με έργα ζωγραφικής-γλυπτικής των μαθητών και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Γούση Δήμητρα. Η δεύτερη στο προαύλιο του σχολείου με ατομικά και ομαδικά έργα των μαθητών από το μάθημα της Τεχνολογίας με υπεύθυνους τους καθηγητές του μαθήματος: Μπόζιο Κων/νο, Δημητράκη Αθανάσιο και Γόγολο Λάμπρο. Στη συνέχεια, έγιν...

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Έναρξη διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Αμπελακίων, Δήμου Ζίτσας

Μετά την υπ’ αριθμ. 98/2016 απόφαση Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας (ΑΔΑ: 6ΚΙ3ΩΡΓ-ΤΘΥ),με την οποία αποφασίστηκε η «Έναρξη διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Αμπελακίων, Δήμου Ζίτσας» και σε συνέχεια της Ανακοίνωσης της  Δ/νσης  Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος,  με αριθμό πρωτοκόλλου 6548/18-06-2016, ο Δήμος  Ζίτσας ανακοινώνει ότι η προθεσμία κατάθεσης από τους ενδιαφερόμενους, δικαιολογητικών σχετικά με το θέμα,  παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου 2016.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθούν από τη ΔΕΗ εργασίες αποκατάστασης βλάβης ηλεκτροδότησης στις γεωτρήσεις Τούμπας, και θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων Τούμπας από ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στις Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη, Αναργύρων, Άνω Λαψίστας, Βαγενητίου, Βουνοπλαγιάς, Γραμμένου, Ζωοδόχου, Κάτω Λαψίστας, Λοφίσκου, Λύγγου, Μ. Γαρδικίου, Νεοχωρίου, Περάτης, Πετραλώνων, Πολυλόφου, Ροδοτοπίου Δ.Ε. Πασσαρώνος Ασφάκας, Καρυές (Μεταμόρφωση), Πετσάλι, Γαβρισι...

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Πολιτιστικές Eκδηλώσεις καλοκαίρι 2016

Οι Πολιτιστικές Eκδηλώσεις του καλοκαιριού  2016 θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Eνότητες Πασσαρώνος, Eκάλης, Zίτσας, Eυρυμενών & Mολοσσών με τη συνεργασία των τοπικών φορέων.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεταμόρφωσης, τον Παιδικό Σταθμό Κληματιάς, το Κ.Δ.Α.Π. Ευρυμενών και το Κ.Δ.Α.Π. «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ» στην Ελεούσα για το σχολικό έτος 2016-2017 θα υποβάλλονται από 27 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου και ώρες  9:00πμ - 14:00μμ.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
«Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/ LEADER

Στο πλαίσιο της προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά: ΤΟ ΜΕΤΡΟΥ 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 και ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» ΤΟΥ ΕΠΑΛΘ 2014-2020.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  Ο Πρόεδρος του  Ν.Π.Δ.Δ.   Δ. ΖΙΤΣΑΣ  Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ. 1 του Ν. 3584/2007 2. Την υπ’ αρίθμ. 35/2016 απόφαση του Δ.Σ.του Ν.Π.Δ.Δ. Δ Ζίτσας περί πρόσληψης προσωπικού συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμoυ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών. 3. Την υπ’ αρίθμ. πρωτ. 86823/17-06-2016 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με την οποία επικυρώνεται η νομιμότητα της αρίθμ. 35/2016 απόφαση του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι θα προσλάβει ...

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 44% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα