Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Ματαίωση Πρόχειρου Διαγωνισμού

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές ενημερώνονται ότι με την υπ’ αρίθμ. 51/2016 Απόφαση της   Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας ματαιώνεται ο υπ’ αριθμ.2009/15-02-2016 Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός  για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης δικτύου ύδρευσης – υδραυλικών υλικών συντήρησης και επισκευής σε κτίρια – υδρόμετρα Δήμου Ζίτσας»  .  

Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος συλλογικός φορέας των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, προετοιμάζει ένα σημαντικότατο διήμερο εκδηλώσεων στις αρχές της άνοιξης το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016», το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Μαρτίου στο Στάδιο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αντάμωμα των αποδήμων Ηπειρωτών των φίλων της Ηπείρου και της παράδοσης το 2016 στην Αθήνα.

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας Δ.Ε Μαγείρων.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας ύστερα από την υπ’ αριθ. 01/2016 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αναρτήθηκε στις 05 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις κατά το μήνα Φεβρουάριο

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στις εξής τουριστικές εκθέσεις κατά το μήνα Φεβρουάριο (σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.): I.M.T.M. στο Τελαβίβ 9-10/2/2016 I.F.T. στο Βελιγράδι 19-21/2/2016 Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 29-1-2016 στο e-mail: v.barka@php.gov.gr

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για την εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων

Ο Δήμαρχος καλεί όσους ενδιαφέρονται για την μίσθωση των κάτωθι δημοτικών ακινήτων:

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηπείρου στα Τίρανα.

  Σας κάνουμε γνωστό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προιόντων της Ηπείρου στα Τίρανα το χρονικό διάστημα 5-6/2/2016 στο χώρο του ξενοδοχείου Tirana International Hotel.  Η εκδήλωση περιλαμβάνει: 1. Προώθηση αγροτικών προϊόντων 5/2/2016 Η Περιφέρεια θα εξασφαλίσει την παρουσία δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, για την κάλυψη της εκδήλωσης, την παρουσία δικτύων εμπόρων και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε παραγωγούς της Ηπείρου και εμπόρους της Αλβανίας. Θα ακολουθήσει κέρασμα ...

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Kάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, με τη διαδικασία μετάταξης

Ο Δήμος Ζίτσας επιθυμεί να καλύψει μία (1) κενή οργανική θέση ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, με τη διαδικασία μετάταξης σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας υπαλλήλων του σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3584/07: Οι ενδιαφερόμενοι που κατέχουν τα κύρια ή επικουρικά προσόντα και επιθυμούν να μεταταγούν καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως 30/01/2016.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Ανακοίνωση Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για την πρόσληψη ενός άτομου ΔΕ Μαγείρων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Δήμου Ζίτσας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:     “Η ΠΙΝΔΟΣ” (ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ   Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΝΕΟΣΣΟΙ – ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΡΟΔΟΤ...

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Διανομή κοτόπουλου για ωφελούμενους ΤΕΒΑ/FEAD

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. του Δήμου Ζίτσας (ύστερα από την τηλεφωνική μας ειδοποίηση) μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο Ζίτσας, Λ. Ελευθερίας κι Ευκλείδη-Ελεούσα την Πέμπτη 21/01/2016 και ώρα 9.00 π.μ. – 14.00μ.μ. να παραλάβουν την ποσότητα κοτόπουλου (νωπό) που τους αντιστοιχεί.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα