Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Συντήρηση και επισκευή λοιπού εξοπλισμού (λεβητοστασίων-καυστήρων κτιρίων)

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Συντήρησης και επισκευή λοιπού εξοπλισμού (λεβητοστασίων-καυστήρων κτιρίων)”  του Δήμου Ζίτσας για την περίοδο 2015-2016. ( CPVS: 50531100-7)  Κ.Α. 10.6265 προϋπολογισμού 2015 Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας από τις 5 εως 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας από τις 5 εως 12 Σεπτεμβρίου 2015. Αιτήσεις συμμετοχής για λειτουργία περιπτέρων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπόρων - εκθετών θα γίνονται δεκτές στην έδρα του Δήμου Ζίτσας έως 3 Σεπτεμβρίου 2015. Μαζί με την αίτηση θα κατατίθενται όλα τα προβλεπόμενα, από τον κανονισμό λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, δικαιολογητικά.

Αναρτήθηκε στις 31 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "Διοργάνωση και Λειτουργία της Εμποροπανήγυρης του Δ. Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2015"

Ο Δήμαρχος Ζίτσας καλεί τους κάτωθι ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών του Έργου «Διοργάνωση και Λειτουργία της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2015» : (α)    Φυσικά ή νομικά πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων και των σωματείων) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με αντικείμενο δραστηριότητας την προμήθεια σχετικών με το αντικείμενο του Έργου υπηρεσιών, έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους -Μέλους της ΕΕ και έχουν την καταστατική τους έδρα, τη...

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ 2015 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)

Ο Δήμος Ζίτσας διακηρύσσει ότι την 1/09/2015 ημέρα Τρίτη και ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού και στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος (Έλεούσα), θα διεξαχθεί φανερή προφορική πλειοδοτική διαδικασία με την ανάδειξη αναδόχου του έργου  «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ 2015 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)» με τιμή εκκίνησης € 3.500,00.

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Κ. Ελεούσας

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ελεούσας προσκαλεί τα μέλη της σε συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 24-08-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στo εξής θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες κατοίκους της Ελεούσας από τα Γερμανικά στρατεύματα

Εκδήλωση στη μνήμη των εκτελεσθέντων κατοίκων της Ελεούσας τον Αύγουστο του 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Ελεούσας, την Κυριακή (23/8/2015). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στο μνημείο που έχει φιλοτεχνηθεί στον τόπο της εκτέλεσης, στα Αμπέλια της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας και περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ομιλία από τον αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα.

Αναρτήθηκε στις 20 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Κανονισμός Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης

Κανονισμός λειτουργίας εμποροπανήγυρης.

Αναρτήθηκε στις 14 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνει και για το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μουσικοχορευτικές  βραδιές, εκδηλώσεις μνήμης και τα παραδοσιακά πανηγύρια.  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες Πασσαρώνος, Εκάλης, Ζίτσας, Ευρυμενών και Μολοσσών.       

Αναρτήθηκε στις 10 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου

Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ νομού Ιωαννίνων, διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την προμήθεια “ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΛΑΔΟΚΟΠΟΥ» του Δήμου.Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 25.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.A. 23% Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελευθερίας και Ευκλείδη Ελεούσα Ιωάννινα Τ.Κ. 45445 στις 13 Αυγούστου 2015, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 11:00 π.μ (ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών) ...

Αναρτήθηκε στις 06 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής για φορείς/δομές και ωφελούμενες μητέρες"

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τις δομές του Δήμου Ζίτσας μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015 στη διεύθυνση: E.E.T.A.A. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 33 (5ος ΟΡΟΦΟΣ) ΛΑΡΙΣΑ 41222 σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 18/8/2015 και...

Αναρτήθηκε στις 05 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 87% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα