Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Για την πλήρωση Μίας (1) Θέσεως Επιστημονικού Συνεργάτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας προσκαλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη στο Δήμο Ζίτσας (έδρα Ελεούσα).

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Τοποθέτηση κουφωμάτων PVC σε Δημοτικό κτίριο στην Τ.Κ. Δαφνοφύτου

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Οεριβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Τοποθέτηση κουφωμάτων PVC σε Δημοτικό κτίριο στην Τ.Κ. Δαφνοφύτου» του Δ.Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Τοίχος αντιστήριξης στον αύλειο χώρο του σχολείου της Τ.Κ. Πρωτόπαππας του Δ.Ζίτσας

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Τοίχος αντιστήριξης στον αύλειο χώρο του σχολείου της Τ.Κ. Πρωτόπαππας του Δ.Ζίτσας»

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ελεούσας του Δ.Ζίτσας

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ελεούσας  του Δ.Ζίτσας»

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Αντικατάσταση ξύλινου δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ. Λιγοψάς. Αρ. Απόφασης
5638

Ο  Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος-Τμήμα Τεχνικών έργων του Δήμου,προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση ξύλινου δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ. Λιγοψάς» του Δ.Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια λοιπού εξοπλισμού(ηλεκτρικός πίνακας για αντλιοστάσιο στην Τ.Κ. Βουτσαρά του Δήμου) Αρ. Απόφασης
5632

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια λοιπού εξοπλισμού(ηλεκτρικός πίνακας για αντλιοστάσιο στην Τ.Κ. Βουτσαρά του Δήμου) ,με απευθείας ανάθεση,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 5.166,00€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου  έως 14-4-2015 ,ώρα 13.00μ.μ. Αρμόδιος Υπάλληλος Σταύρου Αγγελική τηλ.2653360008-FAX 2651062794

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για την Οργάνωση Κληροδοτημάτων. Αρ. Απόφασης
5424

O δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην εργασία “Οργάνωσης- έρευνας και δημιουργίας φακέλων των κληροδοτημάτων του δήμου Ζίτσας” ( CPV: 79200000-6)

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Ενοικίαση τέντας-παταριού και τραπεζοκαθισμάτων για τις ανάγκες των εκδηλώσεων εορτασμού Αγ. Γεωργίου. Αρ. Απόφασης
5245

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Ενοικίασης τέντας-παταριού και  τραπεζοκαθισμάτων” για τις ανάγκες των εκδηλώσεων εορτασμού Αγ. Γεωργίου Δ.Κ.Ελεούσας του δήμου Ζίτσας έτους 2015. ( CPVS…92312000-1 ).

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Συντήρηση & φιλοξενία της ιστοσελίδας του δήμου Ζίτσας Αρ. Απόφασης
5425

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Λοιπές επικοινωνίες» ήτοι υπηρεσία «Συντήρησης & φιλοξενίας της ιστοσελίδας του δήμου Ζίτσας» ( CPV: 7241500-2)

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Έναρξη προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψηςπροσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της χώρας, αφορά ηπρώτη Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στομητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τηΜεγάλη Δευτέρα 6-4-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27-4-2015. Η υποβολήτων αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στονιστ...

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

14,98° Υγρασία: 77% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα