Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΚ

Ο Δήμος Ζίτσας  προσκαλεί τους ανέργους της περιοχής να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως τις 25 Μαΐου 2012, για την ένταξή τους στα προγράμματα που υλοποιεί το ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ στα πλαίσια του προγράμματος  «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training vouchers), της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης πληροφορικής».

Αναρτήθηκε στις 07 Μάιος 2012 Περισσότερα »
Αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων Παιδόπολης

«Δημιουργία αγοράς προβολής, προώθησης και διάθεσης τοπικών προϊόντων, σε συνδυασμό με δημιουργία κέντρου προβολής και προώθησης συγκριτικών πλεονεκτημάτων (φυσικό περιβάλλον, πολιτισμός, τοπικά προϊόντα) ομογενών περιοχών, στο χώρο και τις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης ‘Αγία Ελένη’».  Κ. Περιφερειάρχη, αγαπητοί συνάδελφοι Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας στη συνεδρίαση της 19-04-2012  έλαβε  την αριθμ. 196/2012 απόφαση-κοινοποιείται συνημμένα -με την οποία προτείνει την  «δημιουργία αγοράς προβολής, προώθησης και διάθεσης τοπικ...

Αναρτήθηκε στις 27 Απρίλιος 2012 Περισσότερα »
Ανακοίνωση Πρόσληψης απο την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Πίνδος Περιβαλλοντική».

Η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Πίνδος Περιβαλλοντική» Ανακοινώνει: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Εκατόν ενενήντα τεσσάρων (194) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος  Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Ιωαννίνων...

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2012 Περισσότερα »
Ενοποίηση Οικογενειακών Μερίδων

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παρακαλούνται οι δημότες που είναι γραμμένοι σε διαφορετικούς (πρώην) Δήμους (Πασσαρώνος, Εκάλης, Ευρυμενών, Μολοσσών και Ζίτσας), οι οποίοι σήμερα αποτελούν Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ζίτσας, να επιλέξουν με υπεύθυνη δήλωση τους μέχρι 10/08/2012 την οικογενειακή μερίδα η οποία θα παραμείνει ενεργή και στην οποία θα μεταφερθούν όλες οι κανονικές εγγραφές.

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Με το ΦΕΚ 886/21.03.2012 καθορίστηκαν στο Δήμο μας δύο (2) θέσεις πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι., ανά εξάμηνο και για πέντε έτη. Ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 1η Ιουλίου 2012. Παρακαλούνται όσοι σπουδαστές Τ.Ε.Ι. ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο Δήμο μας να προσέλθουν στην υπηρεσία μας έως 30 Απριλίου 2012 για περισσότερες πληροφορίες.    

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2012 Περισσότερα »
Πρόσκληση εδήλωσης ενδιαφέροντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    Σας γνωρίζουμε ότι το Νομικό μας πρόσωπο επιθυμεί να διοργανώσει τις παρακάτω εκδρομές  (μόνο μεταφορά) Πέντε  (5) διήμερες εκδρομές  (ενδεικτικά αναφέρουμε  Ναύπλιο-Σέρρες-Πήλιο) Δέκα (10) μονοήμερες εκδρομές (ενδεικτικά  Θεσσαλονίκη-Καστοριά-Ναύπακτο) Τριάντα (30) μονοήμερες στα Ιαματικά λουτρά Καβασίλων ώρα αναχώρησης 07:30  ώρα άφιξης 15:00 Τριάντα έξι (36) μονοήμερες σε θαλασσινά μπάνια  Ηγουμενίτσα- Πρέβεζα (δύο δρομολόγια την ημέρα )   ώρα αναχώρησης 07:30 ώρα άφιξης 16:00 Οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων ...

Αναρτήθηκε στις 30 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΒΑΛΤΟΣ» ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΣΦΑΚΑΣ Αρ. Απόφασης
10306/2012

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωσηκαλλιεργήσιμης έκτασης 1.699 τ.μ. στη θέση «Βάλτος» της Τ.Κ. Ασφάκας [Δ.Ε.Εκάλης] Δήμου Ζίτσας, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς [33,00 €] τριάντα τρίαευρώ ετησίως και για χρονικό διάστημα τεσσάρων [4] ετών.

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Αρ. Απόφασης
9612/2012

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗΠΑΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Αρ. Απόφασης
10307/2012

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση Δημοτικήςέκτασης (πρώην σχολικός κλήρος) στη θέση «Αμμούδες» Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη [Δ.Ε.Πασσαρώνος], εμβαδού 7.736,00 τ.μ., για επαγγελματική χρήση, με ελάχιστο όριο πρώτηςπροσφοράς 500,00 € (πεντακόσια ευρώ) μηνιαίως.Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ζίτσας (Λ. Ελευθερίας &Ευκλείδη - Ελεούσα), στις 19 του μήνα Απρίλη του έτους 2012, ημέρα της εβδομάδαςΠέμπτη και από ώρα 11.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ., ενώπιον της αρμόδιας ΕπιτροπήςΔημοπρασιών.

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Δημόσια Πρόσκληση

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ΚΑΛΕΙ           Τους μετανάστες που κατοικούν νόμιμα στο Δήμο Ζίτσας να προσέλθουν την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 στον προθάλαμο του νέου Δημαρχείου Ζίτσας (Λεωφόρος Ελευθερίας και Ευκλείδη- Ελεούσα), από την 10η έως την 18η ώρα, προκειμένου να εκλέξουν αντιπροσώπους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ζίτσας υπό τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

Αναρτήθηκε στις 22 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

18,99° Υγρασία: 88% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα