Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 09-07-19

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, προσκαλεί τα μέλη της σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Ελεούσα στις 9 Ιουλίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. 1.    Εγκριση όρων διακήρυξης διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, για την Ανάδειξη Αναδόχου για την Διοργάνωση και λειτουργία Ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δ.Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2019.
  2. 2.    Εγκριση όρων διακήρυξης Πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση χρήσης του χώρου της Εμποροπανήγυρης 2019 του Δ.Ζίτσας που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία Ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων(ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ).
  3. 3.    Αποδοχή ή μη  γνωμοδότησης δικηγόρου, για άσκηση ή μη ενδίκων μέσων, κατά της αριθ.91/2019 απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων, που αφορά την υπόθεση Γ.Δημητριάδη-Θ.Κεραμάρη και Μ.Σχίζα
  4. 4.    Συζήτηση σχετικά με την διαχείριση των Κ.Α.Δ., «Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου»,  «Ιωάννου Ίσκου», «Στέφανου Βακάλη», «Φωκίωνος Ράδου», «Νικολάου Ξυλάνη», «Καλιρρόη Μάτσαγκα», «Ηλέκτρα Τζαβέλλα», «Αγγελικής Αλεξίου», «Δημητρίου Παπαπέτρου», «Δημητρίου Σίκλα» του Δήμου Ζίτσας
Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα