Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 28-07-20

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής προσκαλεί τα μέλη της σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών την 28η Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30π.μ. για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθούν:

 

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2020.

2. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ.Νεοχωρίου» αναδόχου εταιρείας ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.

3. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου με τίτλο: «Κατασκευή γκαλντεριμιού στην Τ.Κ.Ζίτσας» αναδόχου εταιρείας ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.

4. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Συντήρηση –διαμόρφωση Δημοτικού κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου στην Τ.Κ.Καρίτσας» αναδόχου εταιρείας ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.

5. Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής έργου: «Τοίχος από αργολιθοδομή στην περιοχή Αλώνια-Τζιάλλα της Τ.Κ.Χίνκας», αναδόχου Συγκούνα Κων/νου ΕΔΕ.»

6. Εγκριση ή μη 1ου ΑΠΕ του έργου: « Επέκταση δικτύου ύδρευσης στην Δ.Κ.Ελεούσας», αναδόχου Παππά Ευγένιου Ε.Δ.Ε.

7. Εξειδίκευση πίστωσης για τη φιλοξενία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου.

8. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου Φ. Πανταζή, για τον έλεγχο φακέλου ιδιωτών, που προβάλλουν έναντι του δήμου δικαιώματα επί ακινήτων, που περιλαμβάνονται εντός της έκτασης των 5.000στρεμ. που αναγνωρίστηκαν ως ιδιοκτησία της τέως Κοινότητας Κληματιάς και του τέως Δήμου Ευρυμενών, των οποίων καθολικός διάδοχος είναι ο δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούλιος 2020

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα