Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, δια ζώσης την 26η Μαϊου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00μμ

Πρόσκληση σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης  την 26η  Μαϊου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00μ για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικών αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

  1. 1.    Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με πράξεις του ΕΦΚΑ ΠΕΕ Μ12/2023 και ΠΕΠΕΕ Μ19/2023
  2. 2.    Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού για την Προμήθεια Φρέσκου Γάλακτος, κατόπιν του Πρακτικού με αρ.28/2023 της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.
  3. 3.    Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης κατόπιν Εξώδικης διαμαρτυρίας –Πρόσκλησης της εταιρείας ΑΙΧΜΗ ΑΕ ,κατά του Δ.Ζίτσας

 

Tα συμμετέχοντα στο όργανο μέλη έχουν δικαίωμα να αποστείλουν με email την ψήφο τους επί κάθε θέματος που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, το αργότερο μέχρι μία(1) ώρα μετά την ώρα σύγκλησης της Επιτροπής, όπως αυτή αναγράφεται στην πρόσκληση.

Η ψήφος του κάθε μέλους  θα αποστέλλεται στο email της γραμματείας της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας ήτοι: στο email της κ. Σταύρου Αγγελικής (lstaurou@zitsa.gov.gr)
 Συμμετέχοντα (παρόντα) στη συνεδρίαση θεωρούνται τα μέλη που έχουν αποστείλει την ψήφο τους μέχρι την ώρα που καθορίζεται ανωτέρω, δηλαδή μέχρι την πάροδο μιάς  (1) ώρας από την ώρα σύγκλησης του Επιτροπής, όπως αυτή αναγράφεται στην πρόσκληση κάθε συνεδρίασης.

 Τα μέλη που δεν θα αποστείλουν ψήφο μέχρι την ώρα αυτή θεωρούνται μη συμμετέχοντα, (απόντα).
 Μέλη που δεν διαθέτουν email μπορούν, εντός του ίδιου ως άνω χρονικού διαστήματος, να ενημερώνουν για την ψήφο τους με sms τον Πρόεδρο του οργάνου, τηλ.6936744439.
Είναι προφανές ότι στις δια περιφοράς συνεδριάσεις, τα στάδια της συζήτησης, πρωτολογίας και δευτερολογίας παραλείπονται αφού η συνεδρίαση δεν γίνεται με τη συνήθη διαδικασία και δεν υπάρχει φυσική παρουσία.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν με την δια περιφοράς διαδικασία θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του συλλογικού οργάνου στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

 

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και λόγω στενών χρονικών περιθωρίων που δεν επιτρέπουν την συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων σε τακτική συνεδρίαση.

Αναρτήθηκε στις 26 Μάιος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα