Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ορισμός δικηγόρου για απαραίτητες ενέργειες σχετικά με οικόπεδο στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου που αφορά το αριθ. 10351/30-3-1988 συμβόλαιο και ειδικότερα τον όρο η έκταση να χρησιμοποιηθεί για την ίδρυση αποθηκών και ψυκτικών θαλάμων

Αρ. Απόφασης
251/2015

Η Οικονομική Επιτροπή αναθέτει στον Δικηγόρο Ιωαννίνων κ. Γοργόλη Βασίλειο του (28ης Οκτωβρίου-Ιωάννινα) την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα, προκειμένου να προβεί σε παροχή γνωμοδότησης σχετικά με το αριθ. 10351/30-3-1988 συμβόλαιο πώλησης και ειδικότερα τον όρο να χρησιμοποιηθεί η έκταση για την ίδρυση αποθηκών και ψυκτικών θαλάμων του Τοπικού Γ.Π. Συν/σμού Ροδοτοπίου Ιωαννίνων,μέσα σε προθεσμία πέντε(5) ετών και σε περίπτωση μη εκπλήρωσης του ειδικού αυτού σκοπού (όρου) η ως άνω Κοινοτική έκταση να επανέλθει αυτοδικαίως στο Δήμο.
Η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται σύμφωνα με το πινάκιο αμοιβής που προβλέπεται στον Κώδικα περί Δικηγόρων ποσό των 300,00 € πλέον Φ.Π.Α.
Εγκρίνει τη διάθεση πίστωσης ποσού 369,00 € σε βάρος του Κ.Α. 00-6111.001 προϋπολ. οικον. έτους 2015 για «Αμοιβές Νομικών».

Αναρτήθηκε στις 12 Νοέμβριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα