Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Μελισσοκομίας στον Δ. Ζίτσας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Μελισσοκομίας στον Δ. Ζίτσας

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σεμινάριο Μελισσοκομίας στην Τ.Κ. Ζίτσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας (Γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής) και του ΚΕΚ-ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.
Ο σεμιναριακός κύκλος διάρκειας εβδομήντα (70) ωρών απευθύνονταν σε δημότες του Δ. Ζίτσας, με σκοπό την κατάρτισή τους σε θέματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση μελιού με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής.
Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο, του οποίου η διεξαγωγή έγινε διαδραστικά καθώς τους δίνονταν η δυνατότητα να συζητήσουν διεξοδικά θέματα άμεσου ενδιαφέροντος.
Σε μια περίοδο έντονου ανταγωνισμού, η πιστοποίηση και η ταυτότητα των αγροτικών μας προϊόντων είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Η διασύνδεση της έρευνας με την εκπαίδευση, η κατάρτιση και ενημέρωση των παραγωγών, είναι ο βασικός μοχλός στήριξης του πρωτογενούς τομέα. Ο αγρότης του μέλλοντος είναι ο ενημερωμένος αγρότης και στο πλαίσιο αυτό θα ακολουθήσουν άλλα δύο σεμινάρια (Φθινόπωρο 2016, Γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, Υπεύθυνη: Κολιού Μαρία, τηλ: 2653360035), με θέματα:
i) «Τοπική Αμπελουργία- Οινοποιία/ παραγωγή, τυποποίηση και οργάνωση πωλήσεων» διάρκειας 60 ωρών (1 τμήμα 25 ατόμων).
ii) «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη παραγωγή και πώληση Ενεργειακών Φυτών» διάρκειας 60 ωρών (1 τμήμα 25 ατόμων).

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούλιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα