Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση αύριο Σάββατο (09/12/2017) και την Κυριακή (10/12/2017). Το δελτίο κάνει λόγο για κατά τόπους ισχυρές, βροχές, καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αναρτήθηκε στις 08 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισµοί, δασικέςπυρκαγιές,κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δ. Ζίτσας Ν. Ιωαννίνων για την χρονική περίοδο από 22/12/2017 έως 31/12/2018.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Το πρόγραμμα του τμήματος παραδοσιακών χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας

              Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του τμήματος παραδοσιακών χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας το οποίο είναι σε λειτουργία από 9-10-2017.                 ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΩΣ ΕΞΙ (6) ΕΤΩΝ     ΗΛΙΚΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΤΕΣΣEΡΑ ΕΩΣ ΕΞΙ ΠΕΜΠΤΗ 16:30 ΕΩΣ 17:30 ΟΚΤΩ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΠΕΜΠΤΗ 17:30 ΕΩΣ 18:30 ΕΞΙ ΕΩΣ ΟΚΤΩ ΠΕΜΠΤΗ 18:30 ΕΩΣ 19:30 ΔΕΚΑ ΕΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΕΜΠΤΗ 19:30 ΕΩΣ 20:30                 ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ   ΗΜΕΡΑ...

Αναρτήθηκε στις 01 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Ημερίδα με θέμα "Ποιότητα Τσίπουρου και το Νομοθετικό Καθεστώς"

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών σας προσκαλεί στην Ημερίδα πος διοργανώνει με θέμα "Ποιότητα  Τσίπουρου και το Νομοθετικό Καθεστώς" την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Γρήγορο Internet στο Δήμο Ζίτσας, με σημαντικά οφέλη για τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε το έργο Rural Broadband με την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών στο Δήμο μας και ήδη 49 απομακρυσμένοι οικισμοί  μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Γρήγορο Internet με συνδέσεις VDSL και ταχύτητες έως 50Mbps.

Αναρτήθηκε στις 09 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Ρύθμιση οφειλών μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017

Ευγενική υπενθύμιση: Μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017 η ρύθμιση των οφειλών.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη μεταβολή από τα βορειοδυτικά και συγκεκριμένα στην Ήπειρο αύριο Σάββατο (28-10-2017) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 Παρακαλούνται οι κάτοχοι άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που εκδόθηκε πριν την εφαρμογή της ΚΥΑ 16228/17-06-2017(ΦΕΚ 1723/Β/18-07-2017) και  τον σχετικό Ν.4442/2016, εφόσον κάνουν χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων  να προβούν άμεσα στην διαδικασία της γνωστοποίησης  μέσα από την ιστοσελίδα https://notifybusinness.gov.gr , με τους κωδικούς του taxis net ο καθένας, και την εν συνεχεία μεταβολή γνωστοποίησης για τη χρήση της μουσικής. Επίσης εφόσον το επιθυμούν, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει., μπορούν να υποβάλλου...

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Διακοπή νερού

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς ότι στις 11 Οκτωβρίου  2017 ημέρα Τετάρτη  και ώρα από 10:00 έως 13:00 θα γίνει διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 09 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Ξεκινά η εκπαιδευτική χρονιά του Τμήματος Παραδοσιακών χορών του Δήμου Ζίτσας.

Τη Δευτέρα  9 Οκτωβρίου 2017 ξεκινά η νέα εκπαιδευτική χρονιά του Τμήματος Παραδοσιακών χορών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,2° Υγρασία: 44% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα