Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Πρόγραμμα για τη «βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017 και 2018»

Στην εφημερίδα της κυβέρνησης ( ΦΕΚ 2334/Β΄/10-07-2017) δημοσιεύθηκε η  απόφαση που αφορά την έγκριση του προγράμματος για τη «βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017 και 2018». Τα μέτρα και οι επιμέρους δράσεις του μελισσοκομικού προγράμματος υλοποιούνται εντός κάθε μελισσοκομικού έτους, το οποίο ορίζεται ως το χρονικό διάστημα 12 διαδοχικών μηνών από 1 Αυγούστου έως 31 Ιουλίου.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει σχετικά με την παρουσία Περονόσπορου, Ωιδίου, Βοτρύτη και Ευδεμίδας στην ευρύτερη περιοχή της Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Βαθμολογία αιτούμενων τεμαχίων για άδεια νέας φύτευσης αμπέλου

Έχει αναρτηθεί η βαθμολογία των αιτούμενων τεμαχίων για άδεια νέας φύτευσης αμπέλου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα στο: http://www.minagric.gr/index.php/el/eservisesmenu-2/2016-03-01-08-06-44

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Παράταση Καταβολής Ενοικίων για Βοσκοτόπια

Περιθώριο μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου να τακτοποιήσουν οι κτηνοτρόφοι βεβαιωμένες οφειλές του 2016 και να μη χάσουν αφενός τα βοσκοτόπια τους και αφετέρου τις επιδοτήσεις τους, προβλέπει σχετική υπουργική απόφαση.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Hμερίδα με θέμα: «Δυνατότητες και Προοπτικές των Ομάδων Παραγωγών»

Ο Δ. Ζίτσας (Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής) σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ- Τμήμα Αμπέλου & Ελαίας και με την ΔΑΟΚ Π.Ε. Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Δυνατότητες και Προοπτικές των Ομάδων Παραγωγών». Εισηγητές της Ημερίδας θα είναι: -          Γραμματικός Διονύσιος (Προιστάμενος Τμήματος Αμπέλου & Ελαίας) , Αμπελοοινικός Τομέας & Ομάδες Παραγωγών. -          Ε. Βασδέκης & Η. Μάνης (Στελέχη ΔΑΟΚ Π.Ε. Ιωαννίνων), Παρουσίαση του Μέτρου 9. Σύσταση Ομάδων & Οργανώσεων Παραγωγών. Ημερομηνία-Χώρος ...

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Η έκδοση μελισσοκομικού βιβλιαρίου είναι υποχρεωτική από 10 μελίσσια και πάνω

Όσοι μελισσοκόμοι κατέχουν 10 μελίσσια και άνω υποχρεούνται να έχουν μελισσοκομικό βιβλιάριο. Με την κατάθεση των δικαιολογητικών (2 φωτογραφίες, φωτοτυπία ταυτότητας, ΑΦΜ, βεβαίωση συλλόγου, έγγραφα που θα πάρουν από τον σύλλογο) η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει έναν αριθμό που θα πρέπει να πυροσφραγιστεί στις κυψέλες . Ο αρμόδιος γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης θα ελέγξει τις πυροσφραγισμένες κυψέλες και στη συνέχεια θα εκδοθεί το μελισσοκομικό σας βιβλιάριο.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Ανακοίνωση σχετικά με την έκδοση Απόφασης Ένταξης Πράξεων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η αριθ. 1453/59595/31-05-2017 Απόφαση Ένταξης Πράξεων του Μέτρου11 ‘’Βιολογικές καλλιέργειες’’ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης(ΠΑΑ) 2014-2020 και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αρ. ΑΔΑ: 7ΞΥ84653ΠΓ-90Υ, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 130/5917/18-01-2017 Πρόσκληση αιτήσεων στήριξης όπως ισχύει.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Δ. ΖΙΤΣΑΣ-ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ (καλλιεργητικές φροντίδες)- ΚΗΛΙΔΑ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΥ

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει σχετικά με τις καλλιεργητικές φροντίδες που πρέπει να εφαρμοσθούν στους αμπελώνες έπειτα από τις ζημιές που έχουν υποστεί από την χαλαζόπτωση στις 11/6/2017. Επίσης ενημερώνει για την επιμελημένη προστασία των αμπελώνων λόγω της εμφάνισης της πρώτης κηλίδας περονόσπορου

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 27 Ιουλίου 2017

Με τροπολογία που κατατέθηκε από τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για τη Σύμβαση της Βαρσοβίας, παρατείνεται η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις 27 Ιουλίου 2017.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41ο ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο άρθρο 2 της 1ης πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ, έτους 2016 (ΦΕΚ 3442/τ.Β’/25-10-2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχ...

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα