Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και τους ήχους των παραδοσιακών τριγώνων πλημμύρισε την παραμονή των Χριστουγέννων (Δευτέρα, 24/12/2018), το Δημαρχείο Ζίτσας, στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Έργα 2,8 εκατ. Ευρώ στο Δήμο Ζίτσας με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ  δρομολογούνται στο Δήμο Ζίτσας με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. Στη συνεδρίασή της το πρωί της Δευτέρας (24/12/2018) υπό την προεδρία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου  μεταξύ άλλων έλαβε  αποφάσεις για τα έργα αγροτικής οδοποιίας και το δίκτυο ύδρευσης στη Δ.Ε. Μολοσσών. 

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ψήφισμα για το θανάτου του Χαράλαμπου Καλογερίδη

  Μετά την αναγγελία του θανάτου του Χαράλαμπου Καλογερίδη, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και τους διακριθέντες αθλητές των σχολείων του

Τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν στο προηγούμενο σχολικό έτος, τους απόφοιτους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, καθώς και τους αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες βράβευσε  ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 20 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Έναρξη προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ελληνικού κτηματολογίου

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία κτηματογράφησης για τις Τοπικές Κοινότητες: ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ, ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΒΑΓΕΝΙΤΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΤΑΤΑΔΩΝ, ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ, ΒΛΑΧΑΤΑΝΟΥ, ΒΟΥΤΣΑΡΑ, ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΓΑΒΡΙΣΙΩΝ, ΓΙΟΥΡΓΑΝΙΣΤΑΣ, ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ, ΓΡΑΝΙΤΣΟΠΟΥΛΑΣ, ΔΑΦΝΟΦΥΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ, ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ, ΖΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΡΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΡΕΝΤΩΝ, ΛΥΓΓΟΥ, ΛΙΓΟΨΑΣ, ΛΙΘΙΝΟΥ, ΛΟΦΙΣΚΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΡΑΤΗ, ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ, ΠΟΛΥΛΟΦΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΡΑΔΟΒΙΖΙΟΥ, ΡΑΙΚΟΥ, ΡΙΖΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΟΥ, ΧΙΝΚΑΣ. Οι δηλώσεις πραγματοποιούνται στο διάστημα από 10 Δεκε...

Αναρτήθηκε στις 18 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ, το οποίο αφορά και την Ήπειρο για το επόμενο διήμερο, Δευτέρα (17-12-2018) και Τρίτη (18-12-2018), σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται από τις απογευματινές ώρες, σήμερα, κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που ενδεχομένως να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δ. Ζίτσας Ν. Ιωαννίνων για την χρονική περίοδο από 01/01/2019 έως 31/12/2019.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Kαλλιεργήσιμης έκτασης) στην Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Kαλλιεργήσιμης έκτασης) στην Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ :      Εκτίθεται σε φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση της  καλλιεργήσιμης έκτασης, (με αρ. τεμαχίου 195 Διανομής του έτους 1930 Μεγάλου Γαρδικίου), πρώην σχολικός κλήρος, ATAK: 01019385427, που βρίσκεται στη θέση «Φτέρη- Ζυγός» της Τ.Κ. Μεγάλου Γαρδικίου, Εμβαδού 27.295 τ.μ., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: ...

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Προς υλοποίηση το έργο “WINCOME” που θα συμβάλει στην ανάδειξη της αμπελουργικής ζώνης του Δήμου Ζίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση (kick-off meeting) του ευρωπαϊκού διασυνοριακού έργου “WINCOME” στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας στην Ελεούσα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/12/2018), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων που συνθέτουν το διασυνοριακό εταιρικό σχήμα του έργου, 

Αναρτήθηκε στις 12 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα

Με τη φωταγώγηση και το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, και της κεντρικής πλατείας στο Δημαρχείο Ελεούσας, το απόγευμα της Δευτέρας (10/12/2018),  ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα.

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα