Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προτάσεις για έργα ύδρευσης-αποχέτευσης ύψους 10εκατ. Ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Ζίτσας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι»

Χρηματοδότηση για έργα ύδρευσης-αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού 10εκατ. ευρώ διεκδικεί ο Δήμος Ζίτσας  από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τιμά το Δημήτριο Νικολίδη, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου

Διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη του γιατρού Δημήτριου Νικολίδη, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου, οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας το Σάββατο και την Κυριακή (16-17/06/2018) παρουσία του πρ. Υπουργού-Αντιπρόεδρου της Βουλής Γεώργιου Σούρλα και αντιπροσωπειών των Δήμων από όπου κατάγονταν ο  Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του, που  τον Ιούνιο του 1798 βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στον Πύργο Νεμπόϊσα στο Βελιγράδι.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Αναστoλή λειτουργίας των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας

Αναστέλλεται η λειτουργία των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας στις Τ.Κ. Ελεούσας, Αγ. Ιωάννη, Βουνοπλαγιάς, Ζωοδόχου, Γραμμένου, Ροδοτοπίου, Κληματιάς, Ζίτσας και Μεταμόρφωσης έως την ανανέωση των βεβαιώσεων καταλληλότητας λειτουργίας τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΦΕΚ 931 Β’/18-5-2009 και το υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 5/2018 της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/2009 (ΦΕΚ 931 Β’) των ΟΤΑ Α’ Βαθμού Ν. Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (καφενείου) στην Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

       Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «καφενείου» εμβαδού 74,50 τ.μ., (με εξωτερικό χώρο 28,50 τ.μ.), το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Ριζού [Δ.Ε. Μολοσσών] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείου), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα εννιακόσια εβδομήντα ευρώ και ενενήντα δύο λεπτά (970,92 €) ετησίως ήτοι ογδόντα ευρώ και ενενήντα ένα λεπτά (80,91 €) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης

         Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση της κάτωθι δημοτικής έκτασης  : -  Θέση «Άγιος Κωνσταντίνος» Τ.Κ. Άνω Λαψίστας Δ.Ε. Πασσαρώνος Δήμου Ζίτσας, εμβαδού 1.986,15 τ.μ., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς σαράντα δύο ευρώ [42,00 €] ετησίως και για χρονικό διάστημα δώδεκα [12] ετών, η οποία προσφέρεται για ανέγερση πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης

         Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση της κάτωθι δημοτικής έκτασης  : -  Θέση «Άγιος Κωνσταντίνος» Τ.Κ. Άνω Λαψίστας Δ.Ε. Πασσαρώνος Δήμου Ζίτσας, εμβαδού 1.986,15 τ.μ., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς σαράντα δύο ευρώ [42,00 €] ετησίως και για χρονικό διάστημα δώδεκα [12] ετών, η οποία προσφέρεται για ανέγερση πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου στις 20 Ιουνίου

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου ο Δήμος Ζίτσας διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού μαθητών, που αυτό το διάστημα έχουν αυξημένες υποχρεώσεις λόγω της εξεταστικής περιόδου.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Xαλαζόπτωση 30/05/2018

Το Γραφείο Υποστήριξης- Ενισχυσης Αγροτικής Παραγωγής ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές των Τ.Δ. Σακελλαρικού και Ζίτσας, ό,τι λόγω της χθεσινής χαλαζόπτωσης 30/05/2018, σε περίπτωση που έχουν υποστεί ζημιές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ του Δ. Ζίτσας ή με τα Περιφερειακό Υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ (26510-64730-64003). Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται απαραίτητη για την άμεση και δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Εκδόθηκε από το ΥΠ.Α.Α.Τ. η νέα Υπουργική Απόφαση για την διαδικασία μίσθωσης βοσκησίμων γαιών κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει δημοσιεύσει την υπ’ αριθ. 915/69142/15.05.2018 Υ.Α.(ΦΕΚ 1812Β΄/21.05.2018) ‘’Διαδικασία μίσθωσης βοσκησίμων γαιών, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών ελέγχου χωροταξικής ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων χρήσης της βοσκής, κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης’’(ΑΔΑ:6ΙΚΒ4653ΠΓ-Τ6Δ).

Αναρτήθηκε στις 31 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Εγκαινιάστηκε το Λαογραφικό Μουσείου στην Τ.Κ. Ζίτσας

Ένας νέος πολιτιστικός χώρος που φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους  και τους επισκέπτες του Δήμου Ζίτσας, το Λαογραφικό Μουσείο της Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας, άνοιξε και επίσημα τις   πόρτες του για το κοινό. Τα εγκαίνια του λαογραφικού μουσείου πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (27/05/2018) με μια όμορφη τελετή που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας, και παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιαννούλα Γεωργούλη και Περικλής Γρίβα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Περικλής Νούλης και δεκάδες κόσμου. 

Αναρτήθηκε στις 29 Μάιος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 46% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα