Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων

Ο Δήμαρχος Ζίτσας νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων

Ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Παρακαλάμιων Δήμων για την Ανάπτυξη & Αξιοποίηση του Ποταμού Καλαμά.

Ειδικότερα, το απόγευμα της  Τρίτης 26/05/2015 στην έδρα του Συνδέσμου, την Κληματιά, οι εκπρόσωποι των Δήμων (Ζίτσας, Πωγωνίου, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών) που συγκροτούν το Σύνδεσμο  συνεδρίασαν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (παρόντα ήταν έξι από τα οκτώ μέλη του Δ.Σ. των πέντε δήμων – μελών του Συνδέσμου) ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία.
Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς ενώ την Εκτελεστική επιτροπή εκτός από το δήμαρχο Ζίτσας την απαρτίζουν οι κ.κ. Παν. Λιάκος (Δ. Ζίτσας) και Αναστ. Γιούνης (Δ. Πωγωνίου) με αναπληρωματικά μέλη το Δήμαρχο Φιλιατών και την κα Ρεγγίνα Δηλλαβέρη (Δ. Ηγουμενίτσας). Να σημειωθεί ότι το Δήμο Σουλίου εκπροσωπούσε ο κ. Θεόδωρος Μπάτσης.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να εργαστούν με στόχο να λειτουργήσει ενεργά ο Σύνδεσμος για το σκοπό που συστάθηκε και δεν είναι άλλος από την αειφόρο ανάπτυξη και αξιοποίηση του ποταμού Καλαμά.

Αναρτήθηκε στις 27 Μάιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα