Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόγραμμα κοινωνικών φροντιστηρίων

Τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα των κοινωνικών φροντιστηρίων που συνεχίζει και για τη φετινή χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ιερά Μητρόπολις  Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών – Φροντιστών αποφάσισε ο Δήμος Ζίτσας.

Το πρωί της Πέμπτης(1/10/2015) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου για συντονισμένες προσπάθειες ώστε να επωφεληθούν από το πρόγραμμα των κοινωνικών φροντιστηρίων όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι, συγκάλεσε στο γραφείο του σύσκεψη των εμπλεκόμενων.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Μ. Πλιάκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φ. Ράρρας, ο Διευθυντής του Λυκείου Ελεούσας Ν. Παππάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μ. Καλτσάς συζήτησαν τις λεπτομέρειες του προγράμματος και πως διακριτικά  θα εντοπισθούν οι μαθητές που είναι δικαιούχοι ώστε να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας.

Να σημειωθεί ότι η υποβολή των δικαιολογητικών άρχισε από την Πέμπτη (01/10/2015)και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη ( 15/10/2015) κατά τις ώρες 09:00 – 13:00  στο 128 γραφείο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, στο κτήριο του Διοικητηρίου.  (Πληροφορίες τηλ.: 2651087128).

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα