Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας με τη Διοίκηση της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Ιωαννίνων Άρη Μπαρτζώκα το πρωί της Τετάρτης (06/11/2019).

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2019 Περισσότερα »
Επιμνημόσυνη δέηση για τους Εθνικούς Ευεργέτες στην Κοινότητα Γραμμένου

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μεγάλων του Έθνους Ευεργετών Ζωσιμαδών και Καπλάνη που κατάγονται από την Κοινότητα Γραμμένου τελούν ο Δήμος Ζίτσας και η Τοπική Κοινότητα. Η δέηση θα τελεστεί την Παρασκευή (08/11/2019) στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Γραμμένου στις 09:15 το πρωί 

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2019 Περισσότερα »
Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζίτσας

Ο Σχεδιασμός και οι Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό, πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις  κατά τη χειμερινή περίοδο, ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας(Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2019 Περισσότερα »
Το Σάββατο στη Ζίτσα, η συλλογή για ανακύκλωση των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων

Στη συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων που έχουν συγκεντρώσει οι αγρότες – παραγωγοί προχωρούν ο Δήμος Ζίτσας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.) και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αγροεφοδίων Ν. Ιωαννίνων στο πλαίσιο πιλοτικής εφαρμογής  του προγράμματος ανακύκλωσης στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος.

Αναρτήθηκε στις 31 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
Εγκαίνια με λαμπερές παρουσίες για το νέο γήπεδο Κληματιάς

Το  νέο σύγχρονο γήπεδο της Κληματιάς  εγκαινίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10/2019), ο Δήμος Ζίτσας, η Τοπική Κοινότητα και η Αθλητική Ένωση Κληματιάς. Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία των τοπικών αρχών, παραγόντων του ποδοσφαίρου, αθλητών-ποδοσφαιριστών και δεκάδες κόσμου ενώ τον αγωνιστικό χώρο «εγκαινίασαν» με φιλικό αγώνα που ακολούθησε της τελετής, οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κληματιάς και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναρτήθηκε στις 29 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
Εγκαίνια για το νέο γήπεδο Κληματιάς

Τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου γηπέδου της Κληματιάς  πραγματοποιούν ο Δήμος Ζίτσας η τοπική Κοινότητα και η Αθλητική Ένωση Κληματιάς το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10/2019).

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο στο Δήμο Ζίτσας

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τις Κοινότητες και τους τοπικούς φορείς.

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας προετοιμάζεται ενόψει της Χειμερινής περιόδου

Με στόχο την πρόληψη και αποτροπή συνεπειών από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, ενόψει της χειμερινής περιόδου  ο Δήμος Ζίτσας, προχωρά σε συγκεκριμένες δράσεις. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας ολοκληρώνει εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών τάφρων 

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
«Πράσινο φως» από το Δ.Σ. για την επέκταση του Δημαρχείου και μελέτες για μια σειρά σημαντικών έργων

 «Ανοίγει ο δρόμος» για την υλοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις διοικητικές υποδομές του Δήμου μετά και την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας (14/10/2019). Πρόκειται για την επέκταση του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Ελεούσα το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών με το ποσό των 800.000 ευρώ.

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
Στο ΕΣΠΑ η πρόταση του Δήμου Ζίτσας για εφαρμογές «έξυπνης πόλης»

«Πράσινο φως» για την υλοποίηση εφαρμογών «έξυπνης πόλης» συνολικού προϋπολογισμού 220.000 ευρώ έλαβε ο Δήμος Ζίτσας από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του  επιχειρησιακού προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020». Η  πρόταση του Δήμου Ζίτσας για ανάπτυξη πλατφόρμας «έξυπνης πόλης» εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, 

Αναρτήθηκε στις 09 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

27,98° Υγρασία: 50% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα