Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Μηχανήματος (ελκυστήρας) και ειδικού μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου

Ο Δήμαρχος Ζίτσας διακηρύσσει ότι: προκηρύσσει Επαναληπτικό Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ.Απόφ.11389/93) με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για το έργο προμήθειας: «ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΛΑΔΟΚΟΠΟΥ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 100.000,00€ με το Φ.Π.Α.

Το σύνολο των δαπανών του Έργου θα βαρύνει τον Κ.Α.: 30.7135.028  προϋπολογισμού εξόδων έτους 2016 του Δήμου Ζίτσας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Συστήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών  είναι μέχρι 01/08/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00μ.μ. σε ηλεκτρονικό φάκελο.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις, τα στοιχεία και δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του προσφέροντος στη διαγωνιστική διαδικασία, καθώς και την εγγυητική επιστολή συμμετοχής υποβάλλονται από αυτόν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου τύπου .pdf και προσκομίζονται στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας που διενεργεί το διαγωνισμό, με διαβιβαστικό.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν. 4155/2013 (ΦΕΚ Α΄/120/29.05.2013) στο άρθρο 11 της Υ.Α. Π1/2390/2013 (ΦΕΚ Β΄/2677/21.10.2013) «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ)»

Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 2% επί του προϋπολογισμού της δαπάνης της εργασίας χωρίς Φ.Π.Α. το οποίο αντιστοιχεί στο ποσό των 1.626,00€ με ισχύ τουλάχιστον για 4 μήνες.

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, αυτοτελώς ή σε κοινοπραξία της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με αντικείμενο δραστηριότητας την προμήθεια και τοποθέτηση σχετικών με το αντικείμενο του Έργου ειδών και εξοπλισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από τον διαδικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών - διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο Σύστημα οικονομικούς φορείς.

Το τεύχος της αναλυτικής διακήρυξης του διαγωνισμού θα παρέχεται ελεύθερα σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας www.zitsa.gov.gr,  Περίληψη της Διακήρυξης θα δημοσιευθεί στο τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δήμο Ζίτσας  αρμόδιοι υπάλληλοι Τμήματος Προμηθειών, Τηλ.: 26533-60007, FAX: 26510-62794.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα