Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "Διοργάνωση και Λειτουργία της Εμποροπανήγυρης του Δ. Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2015"

Ο Δήμαρχος Ζίτσας καλεί τους κάτωθι ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών του Έργου «Διοργάνωση και Λειτουργία της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2015» :

(α)    Φυσικά ή νομικά πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων και των σωματείων) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με αντικείμενο δραστηριότητας την προμήθεια σχετικών με το αντικείμενο του Έργου υπηρεσιών, έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους -Μέλους της ΕΕ και έχουν την καταστατική τους έδρα, την κεντρική διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της ΕΕ, του ΕΟΧ και στο εσωτερικό των χωρών που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου η οποία κυρώθηκε από την Ελλάδα με το Ν. 2513/97 (ΦΕΚ Α/139/27.6.1997), ή από τρίτες χώρες που έχουν συνάψει συμφωνίες σύνδεσης με την Ε.Ε.,

(β)    Μπορεί δε να είναι ο ίδιος κατασκευαστής, ή, να είναι μόνο νόμιμος διοργανωτής που να μπορεί όμως να αναθέτει νομίμως σε τρίτους, νόμιμους κατασκευαστές, και λοιπούς επαγγελματίες που θα απαιτηθούν, το κάθε επιμέρους τμήμα της διοργάνωσης, όπως την κατασκευή, τον ηλεκτροφωτισμό, τη φύλαξη, την διαφήμιση κ.λ.π. με τους όρους και προϋποθέσεις που τίθενται κατωτέρω, για την δαπάνη των οποίων και την εν γένει πληρωμή των υλικών και της παροχής έργου αυτών, ή μόνο του μειοδότη, θα είναι υπεύθυνοι οι συμμετέχοντες έμποροι-εκθέτες στην εμποροπανήγυρη.

(γ)     Ενώσεις / Κοινοπραξίες των ανωτέρω υπό (α) και (β) που υποβάλλουν κοινή Προσφορά,

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα