Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΥΣΑ (Αριθμ. Διακ. 1/2016)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑ
Έχοντας υπόψη:
α) το Π.Δ.270/81,ΕΚΑ' 77/30-3-81)
β) το Δ.Κ.Κ (Ν.3463/06)
γ) το Ν.3852/2010
δ) Υ.Α. Π2β/Γ.Π.οικ.2808/97 του ΦΕΚ645/31-7-1997 - Προϋποθέσεις ίδρυσης & λειτουργίας Μονάδων Φροντίδας, Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης (Βρεφικών - Παιδικών - Βρεφονηπιακών σταθμών, Μονάδων Φύλαξης βρεφών και νηπίων) από φορείς Ιδιωτικού Δικαίου, κερδοσκοπικού και μη χαρακτήρα.
ε) την αριθ. 13/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για τη δημιουργία Βρεφικού Σταθμού στην Ελεούσα και τη μίσθωση αντίστοιχου ακινήτου
στ) Την αριθ. 17/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για τον ορισμό επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας και αξιολόγησης των προσφορών
ζ) Την αριθ. 18/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας με την οποία καθορίστηκαν οι όροι της δημοπρασίας.
η) Την αριθ. 19/2016 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για την έγκριση επιτροπής για την καταλληλότητα του κτηρίου
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, στο οποίο θα στεγαστεί ο Βρεφικός Σταθμός Ελεούσας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της διακήρυξης, δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 30/5/2016.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για 5 έτη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης
Η πρώτη και ανώτατη προσφορά, που θα αποτελέσει και την τιμή εκκίνησης της μειοδοτικής δημοπρασίας, ορίζεται στο ποσό των 350 €.
Όσοι έχουν στην κυριότητα τους ακίνητο ή είναι νομείς ακινήτου, που πληροί τις προϋποθέσεις της παρούσας και του Τεύχος - όροι της διακήρυξης Αριθ. Πρωτ. 131 - 6/5/2016 και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη δημοπρασία, μπορούν εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους.
1) Στην προσφορά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι θα περιγράφεται λεπτομερώς το προσφερόμενο ακίνητο.
2) Οι προσφορές θα υποβάλλονται ή θα αποστέλλονται Επιτροπή Εκτίμησης-Αξιολόγησης καταλληλότητας κτιρίου, στο Δήμο Ζίτσας, Λ. Ελευθερίας κι Ευκλείδη, Ελεούσα, Τ.Κ. 45445, από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή από νόμιμο εκπρόσωπο του. Η εκπροσώπηση αποδεικνύεται με πληρεξούσιο έγγραφο, θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής από διοικητική, αστυνομική ή δικαστική αρχή. Εφόσον υπάρχουν συνδικαιούχοι ακινήτου, η προσφορά υποβάλλεται από εκπρόσωπο αυτών, ο οποίος προσκομίζει ειδικό για το σκοπό αυτό, ως άνω, πληρεξούσιο έγγραφο.
3) Η Επιτροπή μετά από επιτόπια έρευνα θα κρίνει για την καταλληλότητα των προσφερομένων ακινήτων και αν αυτά πληρούν τους όρους της διακήρυξης. Όσων τα προσφερόμενα ακίνητα κριθούν ότι ικανοποιούν τις απαιτήσεις της διακήρυξης και το Τεύχος - όροι της διακήρυξης Αριθ. Πρωτ. 131 - 6/5/2016) και συνεπώς είναι κατάλληλα για τη χρήση που τα προορίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζίτσας θα κληθούν να λάβουν μέρος στη Β' φάση, η οποία θα διενεργηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας.
5) Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Β' φάσης άνοιγμα οικονομικής προσφοράς θα ορισθεί με έγγραφο της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας και θα γνωστοποιηθεί εγγράφως στους ενδιαφερομένους, των οποίων τα προσφερόμενα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα.
6) Η κατακύρωση των πρακτικών της δημοπρασίας θα γίνει με απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας.
Οι κλειστοί φάκελοι των συμμετεχόντων, θα συνοδεύονται από φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει:
α) Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρμόδια συμπληρωμένο, που θα παραλαμβάνεται μαζί με το Τεύχος - όροι της διακήρυξης Αριθ. Διακήρυξης 1/2016 από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας και το Δημαρχείο Ζίτσας.
β) Ταυτότητα του φυσικού προσώπου. Εάν συμμετέχει νομικό πρόσωπο οποιασδήποτε εταιρικής μορφής ή κοινοπραξία πρέπει να προσκομίσει επικυρωμένο καταστατικό, το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, από το οποίο να προκύπτει η κατά νόμο δημοσίευση καθώς και πρακτικό συμμετοχής στη συγκεκριμένη δημοπρασία.
γ) Επίσημο τίτλο (συμβόλαιο) πρωτότυπο ή νομίμως θεωρημένο, που να αποδεικνύεται η κυριότητα του επί του συγκεκριμένου ακινήτου.
δ) Υπεύθυνη δήλωση του ίδιου, ότι έλαβε γνώση των όρων διακήρυξης και αποδέχεται αυτούς πλήρως και ανεπιφύλακτα.
ε) Υπεύθυνη δήλωση ότι το ακίνητο είναι απαλλαγμένο από κάθε δουλεία και δεν υφίσταται καμία υποχρέωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για ενδεχόμενες οφειλές αυτού προς οιονδήποτε.
στ) Οικοδομική άδεια η οποία πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως με σχέδια κατόψεων και τομών όλων των επιπέδων, τοπογραφικού διαγράμματος, διαγράμματος κάλυψης.
η) Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνει ότι πληροί τις προϋποθέσεις της διακήρυξης και του Τεύχους - όροι της διακήρυξης Αριθ. Πρωτ. 131-6/5/2016.
θ) Επισυναπτόμενα όλα τα δικαιολογητικά Α' φάσης που περιγράφονται στο Τεύχος - όροι της διακήρυξης 1/2016 Αριθ. Πρωτ. 131-6/5/2016.
Για το Τεύχος - όροι της διακήρυξης Αριθ. Πρωτ. 131-6/5/2016 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2653360023 τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα