Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 30-06-23

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής προσκαλεί τα μέλη της σύμφωνα με το  άρθρο 75 του Ν. 3852/10,όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 Ν. 4555/2018 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης  την 30η  Ιουνίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00π.μ. για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικών αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

  1. 1. Έγκριση μελέτης του Υποέργου 1 της πράξης με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Ζίτσας» και σχεδίου τεύχους διακήρυξης αυτής, στο πλαίσιο του προγράμματος "ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ"».
  2. 2. Εγκριση ή μη πρακτικού Ι Ειτροπής διαγωνισμού ,ελέγχου και αξιολόγησης προσφορών, κατόπιν Πρόσκλησης για προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν. 4412/2016, χωρίς προηγούμενη δημοσίσυεση, για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: « «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΜΙΚΡΟΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΕΤΟΥΣ 2023»  οσον αφορά τις ομάδες Α , Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Η, Ι & ΙΑ3.
  3. 3. Εγκριση ή μη πρακτικού Επιτροπής, ελέγχου δικαιολκογητικών συμμετοχής ,τεχνικής και οικονομικής προσφοράς του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του Υποέργου 2: «Προμήθεια Εξοπλισμού Πράσινου Σημείου Δήμου Ζίτσας» της Πράξης με τίτλο: «Κατασκευή Πράσινου Σημείου Δήμου Ζίτσας», με Κωδικό ΟΠΣ 5053806 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», Προϋπολογισμού 264.058,00€ (Κ.Α. 62-7135.003)
  4. 4. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί ο Δήμος μας, που αφορούν το Κληροδότημα Δημητρίου Σίκλα
  5. 5. Έγκριση μετακίνησης Αντιδημάρχου εκτός έδρας και εξειδίκευση πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων αυτών
  6. 6. Εκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για δαπάνες ΔΕΔΔΗΕ(Ηλεκτροδότηση αντλιοστασίου ύδρευσης -Θέση Νέα Γεώτρηση- Αγ.Ιωάννη)
Αναρτήθηκε στις 26 Ιούνιος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα