Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Κυρωμένοι δασικοί χάρτες και καταβολή ενισχύσεων

Ο Οργανισμός ενημερώνει τους παραγωγούς ότι, σε περιπτώσεις που επιλέξιμες εκτάσεις εμπλέκονται σε δασικές κατηγορίες των κυρωμένων Δασικών Χαρτών, οι σχετιζόμενες ενισχύσεις θα υπολογιστούν σε επόμενες πληρωμές, με την προϋπόθεση ότι αυτοί οι παραγωγοί έχουν προβεί σε ενεργοποίηση των εργαλείων που προβλέπονται στο Εγχειρίδιο του ΥΠΕΝ με τίτλο «ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ & ΟΠΕΚΕΠΕ, Εργαλεία για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών», που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και θα αποσταλεί στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ. Με βάση ...

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ημερίδα για το κοινό: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας διοργανωνει ημερίδα για το κοινό  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα. Γλυκία Ζώη: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Αντιδρά ο Δήμος Ζίτσας στη νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών περιοχών που προτείνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων να αντιδράσει στον αποκλεισμό κοινοτήτων από τη νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών  περιοχών  που προτείνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, η Δημοτική Αρχή Ζίτσας ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Γ.Α.Σ. ότι ήδη έχει αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Αναρτήθηκε στις 02 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Διανομή κρέατος και παιδικών παπουτσιών σε δικαιούχους στο Δήμο Ζίτσας

Στο  «πλευρό» ευπαθών κοινωνικά οικογενειών συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Ζίτσας με δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό του «πρόσωπο». Το πρωί της Πέμπτης (01/11/2018) μοίρασε 900κιλά κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) σε 149 νοικοκυριά στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020».

Αναρτήθηκε στις 01 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ

Σύμφωνα με το άρθρο 4 της ΚΥΑ αριθ. Δ13/οικ/33475/1935/15-6-2018 (ΦΕΚ 2281/Β’ /15-6-2018), από 1/11/2018 η αίτηση ΚΕΑ υποβάλλεται ηλεκτρονικά είτε από τους αιτούντες απ’ ευθείας, είτε μέσω των αρμόδιων οργάνων του Δήμου στους οποίους διαμένουν οι αιτούντες ή των Κέντρων Κοινότητας. Ως εκ τούτου αφαιρείται ο αντίστοιχος σύνδεσμος από τις εξωτερικές εφαρμογές των ΚΕΠ.

Αναρτήθηκε στις 31 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιησεις-Καρυδιά

Το Π.Κ.Π.Φ.Π. & Φ.Ε. Ιωαννίνων σας ενημερώνει σχετικά με την καλλιέργεια της καρυδιάς [Ανθράκωση Καρυδιάς (Marssonina Juglandis)- καλλιεργητικά μέτρα- εργασίες κλαδέματος].

Αναρτήθηκε στις 31 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταγραφή των κυψελών διαχείμανσης/Πρόγραμμα αντικατάστασης κυψελών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των κυψελών διαχείμασης. Στα πλαίσια της καταγραφής αυτής παρακαλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να προσέλθουν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων Γραφείο 112 (Παύλος Μαυρογιώργος και Παναγιώτα Λώλη, τηλ 26513 64112) για να δηλώσουν των αριθμό κυψελών διαχείμασης.

Αναρτήθηκε στις 29 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Κληματιάς γνώρισαν τον ΟΗΕ

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Τ.Κ. Κληματιάς πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC) για Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Φατούρος, το πρωί της Παρασκευής (26/10/2018).

Αναρτήθηκε στις 26 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας για δημοπρατήσεις έργων του «Φιλόδημος» και αναδόχους για οδικά έργα

Ξεκινά στο Δήμο Ζίτσας η υλοποίηση έργων που είχαν ενταχθεί στο Ειδικό Πρόγραμμα « Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά και την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή των όρων δημοπράτησης τους με ανοιχτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς.

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων προς σύναψη σύμβασης έργου για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης των Δήμων (ΚΔΒΜ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ)

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε τη Δευτέρα 22/10/2018, στην ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ,  η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  για  την υποβολή  αιτήσεων προς σύναψη  σύμβασης  έργου  για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης των Δήμων (ΚΔΒΜ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ). Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 23/10/2018 (ώρα 11:00) έως και 06/11/2018 (ώρα 12:00). Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές να υποβάλουν αίτηση έτσι ώστε να ενταχθούν στους πίνακες υποψηφίων ανά Περιφέρεια. Πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσ...

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

7,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα