Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου, την Πανελλήνια Κίνηση Πολιτών Καθαρός Καλαμάς, τον Φορέα Διαχείρισης στενών και εκβολών Καλαμά και Αχέροντα καθώς και τις Ομοσπονδίες Πωγωνίου και Καλαμά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Δράση στον ποταμό Καλαμά 2012" διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα στο Βουτσαρά Δήμου Ζίτσας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 με θέμα : « Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος».  

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Ελεούσας Αρ. Απόφασης
7/2012

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Ελεούσας για έξι (6) χρόνια.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Εκμίσθωση του κυλικείου Λυκείου Ελεούσας. Αρ. Απόφασης
8/2012

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη εκμίσθωση του κυλικείου του Λυκείου Ελεούσας για έξι (6) χρόνια.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗΣ    Εκ παραδρομής στην ανακοίνωση για το πόθεν έσχες έχει αναγραφεί η παλιά δ/νση αποστολής της Δήλωσης, (Λεωφ. Αλεξάνδρας 121 – Τ.Κ. 11510- Αθήνα). Οι δηλώσεις υποβάλλονται στην Γ’ Μονάδα της Αρχής του αρ. 7 του Ν. 3691/2008 (ΦΕΚ 166Α), όπως αντικαταστάθηκες με τις διατάξεις του Ν. 3932/2011(ΦΕΚ 49/Α’) είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο είτε ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση: Πειραιώς 207 και Αλκίφρονος 92- Τ.Κ. 11853 Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-3401950, 210-3401951

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση χρεών.

Ο Δήμος Ζίτσας, στα πλαίσια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 20124/08.06.2012 (ΦΕΚ 1828/08.06.2012 τεύχος Β’) των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, η οποία εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ.6 του άρθρου 9 του Ν.4071/12, ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), έως τις 29-2-2012. Στην ανωτέρω Κ.Υ.Α. ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, οι τέσσερις (4) μήνες από τη δημοσίευση της Κ.Υ.Α. ήτοι έως 07.10.2012.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1η του Ν. 3213/2003 (ΦΕΚ Α’ 309), ορίζονται τα εξής: «Δήλωση της περιουσιακής τους κατάστασης, των συζύγων τους και των ανηλίκων τέκνων τους υποβάλλουν οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη των δημαρχιακών επιτροπών, καθώς και οι πρόεδροι των διοικητικών συμβουλίων δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των αμιγών ή μικτών δημοτικών επιχειρήσεων των ανωτέρω ΟΤΑ και των συνδέσμων δήμων, κοινοτήτων και δήμων και κοινοτήτων…..»

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Αρ. Απόφασης
17993

Εκτίθεται σε Επαναληπτική φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος «Καφενείου» το οποίο βρίσκεται απέναντι από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λοφίσκου [Δ.Ε. Πασσαρώνος], με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 10,00 € (δέκα ευρώ) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα πέντε [5] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το νόμο που αφορά τις επαγγελματικές μισθώσεις.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ <<Βραδιά Επτανησιακής Μουσικής>>

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ζίτσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας οργανώνει την Κυριακή 1η Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στη Ζίτσα <<Βραδιά Επτανησιακής Μουσικής>>. Συμμετέχουν:  Η Νέα Χορωδία Λευκάδας και η Χορωδία και Μαντολινάτα της Κέρκυρας. Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ζίτσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας οργανώνει την Κυριακή 1η Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στη Ζίτσα <<Βραδιά Επτανησιακής Μουσικής>>. Συμμετέχουν:  Η Νέα Χορωδία Λευκάδας και η Χορωδία και Μαντολινάτα τη...

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Γιορτή Τυριού

Ο Σύλλογος Γυναικών Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας σας προσκαλεί στη Γιορτή Τυριού που θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, ώρα 21:00 στο Λύκειο Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ του έργου « Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (TRAINING VOUCHER) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ που θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης»

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 38% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα