Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών Δήμου Ζίτσας Ιούνιος 2012

Δείτε τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιουνίου 2012 και αφορούν τον Δήμο Ζίτσας και τις δημοτικές ενότητες που ανήκουν σε αυτόν.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ζίτσας

Ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ που πάρθηκε με γνώμονα την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων της Ηπείρου αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής:

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Ζωοδόχου στις 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ θα πραγματοποιήσει εκδρομή με το μικρό χορευτικό ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΠΛΑΤΑΡΙΑ ΣΥΒΟΤΑ. Η εκδρομή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για το χορευτικό εκτός το γεύμα των μεγάλων. Ώρα αναχώρησης 8:00 π.μ. από την πλατεία. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 18 ΙΟΥΝΙΟΥ.                             Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Ζωοδόχου στις 20 Ιουνίου ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ θα προσφέρει καφέ στα μέλη του ώρα 7:00 μ.μ. Θα μοιραστεί επίσης αλεύρι στις γυναίκες για τις πίτες προσφορά από τον κ. ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ.                                           Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση-Πρόσκληση ενημέρωσης δικαιούχων περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων.   Η «Πίνδος Περιβαλλοντική», στα πλαίσια της υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), υλοποιεί στην Περιφέρεια Ηπείρου την πράξη: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου - Περιφερε...

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ ΖΙΤΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε συλλογή αμπελόφυλλων από αγνώστους σε αμπέλια της περιοχής Ζίτσας που δεν είναι περιφραγμένα κατάλληλα. Καθώς την χρονική περίοδο και με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν γίνονται τακτικά ψεκασμοί με γεωργικά φάρμακα που έχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υπολειμματικής δράσης, παρακαλούμε για την αποφυγή συλλογής φύλλων για διατροφή, καθώς υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.      

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών Δήμου Ζίτσας 2012

Δείτε τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Μαϊου 2012 και αφορούν τον Δήμο Ζίτσας και τις δημοτικές ενότητες που ανήκουν σε αυτόν.

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΚ

Ο Δήμος Ζίτσας  προσκαλεί τους ανέργους της περιοχής να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως τις 25 Μαΐου 2012, για την ένταξή τους στα προγράμματα που υλοποιεί το ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ στα πλαίσια του προγράμματος  «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training vouchers), της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης πληροφορικής».

Αναρτήθηκε στις 07 Μάιος 2012 Περισσότερα »
Ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Πασσαρώνας Μ. Γαρδικίου Δήμου Ζίτσας είναι το δεύτερο μνημείο στο Ν. Ιωαννίνων που εγκρίθηκε η παραχώρηση χρήσης του για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων Πολιτιστικού χαρακτήρα

Το όραμα της δημοτικής αρχής και του αρμόδιου αντιδημάρχου του Δήμου Ζίτσας να καταστεί η αρχαία Πασσαρώνα δεύτερος τουριστικός πόλος, μετά την αρχαία Δωδώνη, στο νομό Ιωαννίνων υλοποιείται.  

Αναρτήθηκε στις 03 Μάιος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 67% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα