Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με θέμα:Συνεργασία με Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

θΕΜΑ:Συνεργασία με Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για την παροχή υπηρεσιών αναπτυξιακού χαρακτήρα στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία των μερών μέσω της διάθεσης εξειδικευμένου προσωπικού

Αντικείμενο της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης είναι η από κοινού (μεταξύ Δήμου και ΚΟΙΝ.ΣΕΠ) επίτευξη δημόσιου σκοπού για την παροχή υπηρεσιών αναπτυξιακού χαρακτήρα στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία των μερών μέσω της διάθεσης εξειδικευμένου προσωπικού, με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή και ιδίως της μοναδικής θεσμοθετημένης αμπελουργικής ζώνης, τη γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος μέσω δράσεων για την αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων με σκοπό την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών σε όλα τα σημεία του Δήμου.

Η συμβαλλόμενη ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. θα αναλάβει την παροχή προς το Δήμο εξειδικευμένου προσωπικού με τις απαιτούμενες άδειες χειριστών μηχανημάτων έργων και άδεια χρήσης γεωργικών μηχανημάτων. Ο Δήμος από την πλευρά του θα διαθέσει τα μηχανήματα και θα καλύψει το κόστος καυσίμων και τη συντήρησή τους. Προϋπόθεση για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης αποτελεί η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση να είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Η προγραμματική σύμβαση, λαμβάνοντας υπ’ όψη την προτεραιότητα που θέτει ο Δήμος Ζίτσας στη διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη και των παραγωγικών φορέων της περιοχής, ειδικά τη σημερινή κρίσιμη εποχή, επιδιώκει την τόνωση της επιχειρηματικότητας και στη βελτίωση των υποδομών σε ολόκληρη τη χωρική του ενότητα, σεβόμενοι πάντα το φυσικό περιβάλλον.

ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Δεκτοί στην ανακοίνωση γίνονται όσες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

 ΧΡΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν οικονομική προσφορά, στην έδρα του Δήμου Ζίτσας (Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, Ελεούσα Ιωαννίνων) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 και ώρα 13:00  μ.μ. προσωπικά ή με εκπρόσωπό τους στο Τμήμα Πρωτοκόλλου.

Αναρτήθηκε στις 06 Μάιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα