Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Ορθολογική χρήση νερού

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας των τελευταίων μηνών παρατηρείται χαμηλή στάθμη των πηγών καθώς και των γεωτρήσεων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού ιδιαίτερα σε οικισμούς της Δ.Ε. Μολοσσών. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος και δεδομένου ότι θέλουμε να ανταποκριθούμε στην ομαλή υδροδότηση όλων των οικισμών μας, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε  για οικιακή χρήση αποκλειστικά και μόνο. Για τον λόγο αυτό  δεν επιτρέπεται, μέχρι νεώτερης ...

Αναρτήθηκε στις 12 Αύγουστος 2019 Περισσότερα »
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ «Υπηρεσίες Διαχείρισης-Παρακολούθησης και Συντονισμού της Πράξης με τίτλο: “Ίδρυση Νέου Βρεφικού Τμήματος Δυναμικότητας 12 Βρεφών”»

Ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «ΥπηρεσίεςΔιαχείρισης-Παρακολούθησης και Συντονισμού της Πράξης με τίτλο: “ΊδρυσηΝέου Βρεφικού Τμήματος Δυναμικότητας 12 Βρεφών”» σύμφωνα με τις προβλέψειςτου άρθρου 118 του Ν.4412/2016 όπως ισχύει.Κριτήριο ανάθεσης της παρούσας σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικήάποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), σύμφωνα με τις διατάξεις τουΝ.4412/2016, όπως ισχύει.Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης ανέρχεται συνολικά στο ποσό τωντεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ευ...

Αναρτήθηκε στις 08 Αύγουστος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 09/08/2019

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 09/08/2019 απο 8:30 π.μ έως 12:30μ.μ στις εξής περιοχές: Ράικο, Μικρό Σουλόπουλο, Δεσποτικό, Φωτεινό, οικισμός Κουρνόραχη, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Αετόπετρα, Άνω Λάβδανη, Βραστοβά, Κάτω Λάβδανη, Αγ. Μαρίνα Πωγωνίου.

Αναρτήθηκε στις 08 Αύγουστος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 08/08/2019

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 08/08/2019 απο 8:30π.μ έως 14:30μ.μ στον Βλαχάτανο.

Αναρτήθηκε στις 08 Αύγουστος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 20/7/2019

Στίς 20/07/2019 Θα πραγματοποιηθεί Διακοπή Ρεύματος απο 8:30:00 πμ εως 1:00:00 μμ  στα : Ράικο, Μικρό Σουλόπουλο, Δεσποτικό, Φωτεινό, οικισμός Κουρνόραχη, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Αετόπετρα, Άνω Λάβδανη, Βραστοβά, Κάτω Λάβδανη, Αγ. Μαρίνα Πωγωνίου.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Παράταση υποβολής Εθνικού Κτηματολογίου εως 22-01-2020

ΝΕΟ: Παρατείνεται μέχρι 22 Ιανουαρίου 2020, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής της δήλωσης. Σύμφωνα το άρθρο 2 παρ. 1 του Ν.2308/1995, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ότι με τις 76/3/03.07.2019 και 76/4/03.07.2019 αποφάσεις του του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ καλούνται οι έχοντες εγγραπτέα διακιώματα στις ακόλουθες υπό κτηματογράφηση περιοχές που ανήκουν στο Δήμο Ζίτσας: Αγίου Ιωάννη, Άνω Λαψίστας, Ασφάκας, Βουνοπλαγιάς, Ελεούσας, Ζωοδόχου, Μεταμόρφωσης (Καρυών), Κάτω Λαψίστας, Μεγάλο Γαρδίκι, Πετσαλί...

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατέσσερα (14) άτομα, προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας (πυροπροστασία)

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Ανακοίνωση – Πρόσκληση για σύνδεση της οικοδομής σας με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην Δ.Κ. Ελεούσας

Σας ενημερώνουμε ότι η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην Δ.Κ. Ελεούσας ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την υποδοχή των λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου Ιωαννιτών και ως εκ τούτου το δίκτυο παραδίδεται προς άμεση χρήση, με τη δυνατότητα σύνδεσης της οικοδομής σας με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Κ Ελεούσας, Δήμου Ζίτσας. Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Ζίτσας, σας γνωστοποιεί ότι θα πρέπει να προσέλθετε στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου (αρμόδιοι υπάλληλοι: Γούνη Χαρίκλεια, Καλογιά...

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Ετήσια Ασφάλιση μεταφορικών μέσων (Οχήματα - Μηχανήματα) του Δ. Ζίτσας 2019-2020

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών/εργασιών «Ετήσια Ασφάλιση μεταφορικών μέσων (Οχήματα - Μηχανήματα) του Δ. Ζίτσας 2019-2020». Για την κάλυψη της ανωτέρω δαπάνης έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. 408/2019 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης (ή πρότασης) ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης....

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Παράταση υποβολή δήλωσης στο κτηματολόγιο

Σας ενημερώνουμε ότι στις 10-06-2019 με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δόθηκε παράταση μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2019 για την υποβολή δήλωσης στο κτηματολόγιο, για τις Π.Ε. Άρτας, Λευκάδας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα