Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Δασικοί Χάρτες Δήμου Ζίτσας

Εν όψει της ανάρτησης της Απόφασης των Δασικών Χαρτών του Δήμου Ζίτσας  το Γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής σας ενημερώνει σχετικά:

Αναρτήθηκε στις 13 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Έως 20 Απρίλιου αιτήσεις για το «Enjoy it’s from Europe», πρόγραμμα προώθησης αγροτών & κτηνοτρόφων

Έως τις 20 Απριλίου μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις συλλογικά σχήματα αγροτών και κτηνοτρόφων για το πρόγραμμα προώθησης «Enjoy it’s from Europe» που καλύπτει δαπάνες προβολής, διαφήμισης και γενικότερα δραστηριοτήτων εξωστρέφειας σε τρίτες χώρες ή εντός ΕΕ.

Αναρτήθηκε στις 08 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Δράση 10.2. του ΠΑΑ 2014-2020: «Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία»

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση της Δράσης 10.2. του ΠΑΑ 2014-2020: «Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία» που απευθύνεται σε φορείς αναπαραγωγής καθαρών φυλών καθώς και σε Ομάδες Παραγωγών και Συνεταιρισμούς που ασκούν κτηνοτροφικές δραστηριότητες και υποβάλουν αιτήσεις στήριξης στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης. Στα 17 εκατομμύρια ευρώ η δημόσια δαπάνη της δράσης, πέντε τα είδη ζώων που δικαιούνται ενίσχυση (βοοειδή, πρόβατα, αίγες, ίπποι, χοίροι).

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Οnline Καταχώριση Δήλωσης Εφαρμογής πρώτη δάσωση γεωργικών γαιών

Από τις 27.1.2017 έχει τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή Οnline Υποβολής-Καταχώρισης Δήλωσης Εφαρμογής του Υπομέτρου 8.1 "Δάσωση και δημιουργία Δασικών εκτάσεων και δημιουργία δασικών εκτάσεων" του Μέτρου 8 "Επενδύσεις στην ανάπτυξη δασικών περιοχών και στη βελτίωση της βιωσιμότητας των δασών " του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α. 2014-2020) -Ανειλημμένες υποχρεώσεις του Μέτρου 221 "Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών" (Π.Α.Α. 2007-2013) από τους δικαιούχους στο Πληροφοριακό Σύστημα που υποστηρίζει την εφαρμογή του Μέτρου. Η πρόσβαση στην εφαρ...

Αναρτήθηκε στις 31 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
ΜΕΤΡΟ 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020

Η οικονομική στήριξη στο πλαίσιο του Μέτρου παρέχεται προκειμένου οι δικαιούχοι να αποζημιωθούν για το διαφυγόν εισόδημα, τις πρόσθετες  δαπάνες και το κόστος συναλλαγής που, κατά περίπτωση, συνεπάγεται η  μετατροπή ή η διατήρηση των πρακτικών της βιολογικής γεωργίας, σύμφωνα  με τις αρχές και μεθόδους της βιολογικής παραγωγής. Μέσω της ενίσχυσης, οι γεωργοί ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε τέτοια συστήματα, ανταποκρινόμενοι με τον τρόπο αυτό στη ζήτηση της κοινωνίας για τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον γεωργικών πρακτικών.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει-προειδοποιεί για την ίσκα της αμπέλου και δίδει οδηγίες κλαδέματος

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει-προειδοποιεί για την ίσκα της αμπέλου και δίδει οδηγίες κλαδέματος

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Κατάρτιση Νέων Αγροτών

Σε εφαρμογή μπήκε η υπουργική απόφαση που ορίζει ως ανάδοχο της κατάρτισης των Νέων Αγροτών τον ΕΛΓΟ Δήμητρα ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα και να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
3η Τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση νέων Γεωργών»

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η  με αρ. πρωτ.: 12372/28-12-2016 (ΦΕΚ 4347/Β/30-12-2016), 3η τροποποίηση της πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2016, που αφορά την εκ νέου παράταση των προθεσμιών της παραπάνω πρόσκλησης.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Οδηγίες και δικαιολογητικά για τις αποζημιώσεις από τον παγετό

Ο ΕΛΓΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του πως, σε περίπτωση που έχουν υποστεί ζημιές στο ζωικό τους κεφάλαιο ή στη φυτική τους παραγωγή, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ των Δήμων τους ή με τα περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ.

Αναρτήθηκε στις 17 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »
Πρόγραμμα Κατάρτισης: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Παραγωγή & Πώληση Ενεργειακών Φυτών»

O Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων διάρκειας 60 ωρών με τίτλο: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Παραγωγή & Πώληση Ενεργειακών Φυτών»

Αναρτήθηκε στις 09 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 63% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα