Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Πρωτοπορεί ο Δήμος Ζίτσας στον ενεργειακό σχεδιασμό για τις δημοτικές υποδομές με φωτοβολταϊκά στις στέγες του Γυμνασίου και Λυκείου Ελεούσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία δύο φωτοβολταϊκών  συστημάτων στις κεραμοσκεπές του Γυμνασίου και Λυκείου  Ελεούσας μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον ανάδοχο. Η προμήθεια και εγκατάσταση των δύο φωτοβολταϊκών συστημάτων αξιοποιώντας τον Εικονικό Ενεργειακό Συμψηφισμό (virtual net metering), πραγματοποιείται με ίδιους πόρους και εντάσσεται στο πλαίσιο των έργων ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικών κτιρίων-εγκαταστάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Ζίτσας στο π...

Αναρτήθηκε στις 05 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2018

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 08:00, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και ώρα 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα (3/12/2018). Η υποβολή των αιτήσεων μέσω των ΚΕΠ θα αρχίσει την 8/10/2018.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταβολή ειδικού εποχικού βοηθήματος έτους 2018

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 08:00, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διαδικασία έκδοσης άδειας απόσταξης σταφυλιών (από 15 Οκτωβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2018)

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβύκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7 § Ε του ν. 2669/2001) σας γνωρίζουμε ότι:

Αναρτήθηκε στις 03 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Περίληψη Διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (καφενείου) στην Τ.Κ. Καλοχωρίου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι: εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειο κατάστημα» εμβαδού 64,57 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Καλοχωρίου [Δ.Ε. Μολοσσών] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς : 51,00 € μηνιαίως και για χρονικό διάστημα έξι [6] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο. Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας [Λ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα] στις 12 του μηνός Οκτωβρίου...

Αναρτήθηκε στις 02 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πίνακες δικαιούχων για αναδιάρθρωση αμπελώνων 2018-2019

Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε την προσωρινή κατάταξη των δικαιούχων παραγωγών και κατανοµής των κονδυλίων για την ένταξή τους στο πρόγραµµα αναδιάρθρωσης και µετατροπής αµπελώνων την περίοδο 2018-2019, µε βάση τους διοικητικούς ελέγχους που διενέργησαν οι Π.Ε. της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Επιστημονική εκδήλωση: Προσεγγίζοντας Νέες Διαστάσεις της Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας το Οικοτροφείο Στέγη Αυτιστικών Ατόμων "Ελένη Γύρα" της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ( Ε.Ε.Π.Α.Α.) σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας, διοργανώνουν Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο:«Προσεγγίζοντας Νέες Διαστάσεις της Ψυχικής Υγείας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Παλαιό Δημαρχείο, Λασκαρίνας 3Α Ελεούσα), την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018. Ώρα Έναρξης 18:00.

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγραμμα ενημερώσεων Τοπικών Κοινοτήτων για το Κτηματολόγιο για το μήνα Οκτώβριο

Πρόγραμμα ενημερώσεων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου για το Κτηματολόγιο για το μήνα Οκτώβριο.   Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ή με την ανάδοχη εταιρία.  

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Άμεση απογραφή όλων των τύπων εκμεταλλεύσεων χοίρων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων/Τμήμα Κτηνιατρικής, καλούνται  οι κάτοχοι χοίρων πάχυνσης για ιδιωτική χρήση (οικόσιτοι χοίροι),  να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Κτηνιατρικής, για να δηλώσουν τον αριθμό των χοίρων που διατηρούν λόγω επιβεβαίωσης της νόσου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων (Α.Π.Χ.), για πρώτη φορά σε έδαφος της Βουλγαρίας, στην περιφέρεια της Βάρνα, σε μη εμπορική εκμετάλλευση (οικόσιτη), όπου εκτρέφονταν επτά χοίροι για πάχυνση, από τους οποίους οι τέσσερεις πέθαν...

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Έως 12/12/2018 οι κτηνοτρόφοι πρέπει να έχουν επαγγελματικούς λογαριασμούς

Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2018 θα πρέπει οι κτηνοτρόφοι της χώρας να δημιουργήσουν «επαγγελματικούς λογαριασμούς, όπου θα συγκεντρώνουν αποκλειστικά όλες τις εισπράξεις λιανικών συναλλαγών που πραγματοποιούν στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Στον επαγγελματικό λογαριασμό τους θα δέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής με κάρτα (POS), μεταφορές πίστωσης, πάγιες εντολές, καθώς και συναλλαγές με μετρητά. Το παραπάνω ισχύει για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες (λιανικό εμπόριο λουλουδιών,...

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

7,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα