Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Συρτάκι στο Δήμο Σανκτ Λεόν-Ροτ της Γερμανίας από χορευτές του Δήμου Ζίτσας

Χορεύοντας έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς χορούς, το συρτάκι, τα μέλη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζίτσας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σανκτ Λεόν-Ροτ στην περιοχή της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας, εντυπωσίασαν το Δήμαρχο Alexander Eger και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Μελέτες για έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης σε σχολικά κτίρια του Δήμου Ζίτσας και νέα έργα ύδρευσης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη μελέτη και την υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΉΠΕΙΡΟΣ», έργων που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας ενέκρινε μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο στη διάρκεια της συνεδρίασής του το βράδυ της Τετάρτης (03/07/2019).

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Χίου για τον Ρήγα Φεραίο και τους συμμάρτυρές του

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 221 χρόνων από την θανάτωση του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του, που μαρτύρησαν στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι, στις 24 Ιουνίου 1798, πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Χίου, τόπο καταγωγής των Ευστράτιου Αργέντη και Αντώνιου Κορωνιού, συμμάρτυρων του Ρήγα.  Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν ο Δήμος Χίου, σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Διαβαλκανικής συνεργασίας «Ρήγας Βελεστινλής» και συμμετείχαν σε αυτές εκπρόσωποι των Δήμων  απ’ όπου κατάγονταν ο Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας με μεγάλη συμμετοχή

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06/2019) η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Επαγρύπνηση και επιφυλακή για το υπόλοιπο της αντιπυρικής περιόδου

Σαφές μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να συμμορφωθούν με την πυροσβεστική διάταξη για τον καθαρισμό και την αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους, απέστειλε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας στη διάρκεια της συνεδρίασής του το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06/2019). Να σημειωθεί, πως όσοι ιδιοκτήτες οικοπέδων δε διατηρούν καθαρές τις ιδιοκτησίες τους, βάσει της σχετικής νομοθεσίας (άρθρο 94 του Ν.3852/2012), έρχονται αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις και την επιβολή προστίμων.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων στην Τ.Κ. Δελβινακόπουλου Ζίτσας

Μνημείο αφιερωμένο στους ήρωες που θυσίασαν τη ζωή τους στους απελευθερωτικούς αγώνες 1912-13,1920-22 και στο έπος του 1940, κοσμεί   από την περασμένη Κυριακή, την πλατεία της Τ.Κ. Δελβινακόπουλου Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Από τον Οκτώβριο η συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο ξεκινά η συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων που έχουν συγκεντρώσει οι αγρότες – παραγωγοί σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας Φραντσέσκα Υδραίου που επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Δήμο Ζίτσας και συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων ( Δήμοι, αμπελοκαλλιεργητές, καταστήματα, οινοποιεία).   

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Στο «Φιλόδημο ΙΙ» το αθλητικό κέντρο Τ.Κ. Ζίτσας

«Πράσινο φως» για δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Ζίτσας έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης εντάσσοντας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» την πρόταση που είχε υποβάλει ο Δήμος Ζίτσας για το έργο «Αναβάθμιση αθλητικού κέντρου Τ.Κ. Ζίτσας».

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Πανελλήνιο βραβείο στο Νηπιαγωγείο Κληματιάς για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

Μία σημαντική Πανελλήνια διάκριση απέσπασε το Νηπιαγωγείο Κληματιάς καθώς έλαβε την τρίτη θέση,   στον Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 που διεξήχθη με τη συμμετοχή 294 σχολείων από όλη τη χώρα.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Προς δημοπράτηση τα έργα αποχέτευσης ομβρίων σε Ζωοδόχο & Ελεούσα που εντάχθηκαν στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»

«Ανοίγει ο δρόμος» για τη δημοπράτηση των έργων αποχέτευσης ομβρίων σε Ζωοδόχο και Ελεούσα συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ που είχαν ενταχθεί στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», μετά την αποδοχή των αποφάσεων ένταξης από το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη διάρκεια της συνεδρίασης του το απόγευμα της Δευτέρας (10.06.2019).

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 76% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα