Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Κληματιάς γνώρισαν τον ΟΗΕ

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Τ.Κ. Κληματιάς πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC) για Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Φατούρος, το πρωί της Παρασκευής (26/10/2018).

Αναρτήθηκε στις 26 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας για δημοπρατήσεις έργων του «Φιλόδημος» και αναδόχους για οδικά έργα

Ξεκινά στο Δήμο Ζίτσας η υλοποίηση έργων που είχαν ενταχθεί στο Ειδικό Πρόγραμμα « Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά και την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή των όρων δημοπράτησης τους με ανοιχτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς.

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά του Δήμου Ζίτσας σε θεματική έκθεση στην Κοζάνη

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Δήμος Ζίτσας στην 1η Πανελλαδική Έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών που πραγματοποιήθηκε στα Κοίλα Κοζάνης από την Παρασκευή (19/10/2018) έως την Κυριακή (21/10/2018) συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο, όπου ντόπιοι παραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διημερίδα από τους Δήμους Ιωαννιτών και Ζίτσας για την προώθηση των προϊόντων οίνου και των αποσταγμάτων στα καταστήματα εστίασης

Με τη συμμετοχή επαγγελματιών από τον κλάδο της εστίασης ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας (22/10/2018) οι εργασίες της διημερίδας με θέμα «Οίνοι και Αποστάγματα», που οργανώνουν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Ζίτσας σε συνεργασία με το Σωματείο Καφεστιατορίων - Μπαρ η «Παμβώτις» και την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο “Du Lac”.

Αναρτήθηκε στις 22 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. η σύνδεση της Κακαβιάς με την Ιόνια και η κατασκευή κόμβου της Εγνατίας στο «Δρίσκο» με αίτημα του δημάρχου Ζίτσας

Την ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να δημιουργηθεί «μέτωπο» πίεσης προς τα αρμόδια Υπουργεία για τα ζωτικής σημασίας οδικά  έργα  που αφορούν στη δημοπράτηση-κατασκευή του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά και τη σύνδεσή του με την Ιόνια οδό καθώς και στην κατασκευή κόμβου στο «Δρίσκο» που θα συνδέει το Βορειοδυτικό τμήμα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων με την Εγνατία οδό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Δημοπρατείται το έργο «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Λιθίνου» Δήμου Ζίτσας

Το δρόμο… προς  υλοποίηση παίρνει ένα σημαντικό έργο υποδομής που  θα επιλύσει σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα λειψυδρίας που παρουσιάζονται και ταυτόχρονα θα βελτιώσει την ποιότητα νερού για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Λιθίνου.

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Στο δήμο Ζίτσας το αποχετευτικό δίκτυο που κατασκεύασε η Ύπατη Αρμοστεία για τη δομή στέγασης «Αγία Ελένη»

Στο Δήμο Ζίτσας παραχώρησε η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. το αποχετευτικό δίκτυο που κατασκεύασε και συνδέει τη Δομή Στέγασης «Αγία Ελένη» με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο προκειμένου μελλοντικά να εξυπηρετήσει και την Τοπική Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη ικανοποιώντας έτσι ένα από τα βασικά αιτήματα που είχε θέσει η Δημοτική Αρχή από την έναρξη λειτουργίας της Δομής το Μάιο του 2017.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Έργα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Έργα που αφορούν σε υποδομές, αναπλάσεις και αθλητικές εγκαταστάσεις δρομολογούνται στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναρτήθηκε στις 10 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Κοινή δήλωση Δημάρχων Ζίτσας και Δωδώνης για τη δημοπράτηση της κατασκευής της νέας γέφυρας στην ε.ο. Δομολεσσά-Λάλιζα

Την ικανοποίησή τους για τη δημοπράτηση, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, του έργου  κατασκευής νέας γέφυρας στην επαρχιακή οδό Δομολεσσά-Λάλιζα που ενώνει τους Δήμους Ζίτσας και Δωδώνης εκφράζουν σε  κοινή γραπτή δήλωσή τους οι Δήμαρχοι Μιχάλης Πλιάκος και Χρήστος Ντακαλέτσης.

Αναρτήθηκε στις 09 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρωτοπορεί ο Δήμος Ζίτσας στον ενεργειακό σχεδιασμό για τις δημοτικές υποδομές με φωτοβολταϊκά στις στέγες του Γυμνασίου και Λυκείου Ελεούσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία δύο φωτοβολταϊκών  συστημάτων στις κεραμοσκεπές του Γυμνασίου και Λυκείου  Ελεούσας μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον ανάδοχο. Η προμήθεια και εγκατάσταση των δύο φωτοβολταϊκών συστημάτων αξιοποιώντας τον Εικονικό Ενεργειακό Συμψηφισμό (virtual net metering), πραγματοποιείται με ίδιους πόρους και εντάσσεται στο πλαίσιο των έργων ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικών κτιρίων-εγκαταστάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Ζίτσας στο π...

Αναρτήθηκε στις 05 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

20,98° Υγρασία: 40% Άνεμος: 4,63 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα