Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Παρουσίαση του βιβλίου του Μητς Μήτση «Η Ροδιά»

Σε μια έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα το βράδυ της Τετάρτης (06/02/2019), πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τρίγλωσσου βιβλίου του Μητς Μήτση με τίτλο «Η Ροδιά», στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζή», στα Ιωάννινα.

Αναρτήθηκε στις 07 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Εκπαιδευτική ρομποτική στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Ζίτσας

Πρωταγωνιστές στην Εκπαιδευτική Δράση STEAM «Μια βόλτα στην πόλη μου», που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου αναδείχθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Ζίτσας. Τα παιδιά των Νηπίων με τις δημιουργίες τους κατάφεραν, αν και η συγκεκριμένη δράση δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα, να αναδείξουν πρωτοπόρο το Δήμο Ζίτσας καθώς είχε τις περισσότερες συμμετοχές.

Αναρτήθηκε στις 05 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Απάντηση στην από 17/01/2019 ανακοίνωση της αντιπολίτευσης

Κατανοούμε το άγχος και την αγωνία της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» ενόψει μάλιστα των επερχόμενων εκλογών. Επειδή όμως, για όλα υπάρχουν όρια και συγκεκριμένα για τις καταγγελίες τους,  επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία στο Δήμο Ζίτσας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη (10/01/2019) τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Ζίτσας  λόγω των καιρικών συνθηκών. Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) σε όλο το Δήμο, για λόγους ασφάλειας των νηπίων και των μαθητών.  

Αναρτήθηκε στις 09 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ζίτσας.

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη (09/01/2019) τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Ζίτσας  λόγω της νέας χιονόπτωσης. Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) καθώς και οι  Παιδικοί  Σταθμοί  σε όλο το Δήμο Ζίτσας, για λόγους πρόληψης και ασφάλειας των νηπίων και των μαθητών.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Κλειστά την Τρίτη (08/01/2019) τα σχολεία στο Δήμο Ζίτσας

Κλειστά θα παραμείνουν στο Δήμο Ζίτσας τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) την Τρίτη (08/01/2019), λόγω των  έντονων καιρικών φαινόμενων (χιονόπτωση και παγετός) που επικρατούν τις  τελευταίες ημέρες.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Με χιόνι και παγωνιά τα Θεοφάνεια στην Τ.Κ. Βροσίνας

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν το πρωί της Κυριακής (06/01/2019) δε στάθηκαν εμπόδιο στο να εορταστούν και φέτος με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τα Θεοφάνεια στο γεφύρι της Βροσίνας, στο Ζαλογγίτικο ποταμό του Δήμου Ζίτσας.   

Αναρτήθηκε στις 07 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Προσοχή στις μετακινήσεις λόγω του χιονιού

Μάχη με τη συνεχή χιονόπτωση και τον παγετό δίνουν τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου Ζίτσας συνεπικουρούμενοι από μισθωμένα οχήματα για να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Το έργο του αποχιονισμού είναι εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας της συνεχούς και έντονης χιονόπτωσης. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους καθώς ο κίνδυνος για ατυχήματα είναι σοβαρός. Επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι προβλέψεις μιλούν για συνέχιση της χιονόπτωσης και τις επόμενε...

Αναρτήθηκε στις 04 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας κοντά στους πολίτες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση

Στο πλευρό πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση στάθηκε και τη χρονιά που πέρασε ο Δήμος Ζίτσας με τη διανομή τροφίμων και ειδών που καλύπτουν βασικές ατομικές ανάγκες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Αναρτήθηκε στις 04 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Ζίτσας επισκέφθηκε το Κ.Υ. και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βουτσαρά

Το Κέντρο Υγείας και τον Πυροσβεστικό Σταθμό στην Τ.Κ. Βουτσαρά, επισκέφθηκε ανήμερα το πρωί της Πρωτοχρονιάς  ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.   

Αναρτήθηκε στις 02 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

14,98° Υγρασία: 67% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα