Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Σημαντικές πληροφορίες και άμεση επίλυση αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (GIS) στο Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά και στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την παροχή αναβαθμισμένων και ποιοτικών υπηρεσιών σε όλους τους δημότες, τους επαγγελματίες και τους φορείς της Δημόσιας Διοίκησης επενδύει σε ψηφιακές τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις και προχωρά στην πιλοτική εφαρμογή της υποδομής  Γεωχωρικών Πληροφοριών (GIS).

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Στο Δήμαρχο μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας

Με παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Πέμπτης (28/03/2019) το Δημαρχείο Ζίτσας στην Ελεούσα με αφορμή την επίσκεψη μαθητών της Ε΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Ξεπερνά τα 2εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός των έργων αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ζίτσας

Έργα που ξεπερνούν τα 2εκ. ευρώ και αφορούν παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους υλοποιεί ο Δήμος Ζίτσας στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα εξασφαλίζοντας εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στις καλλιέργειές τους και τις κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες τους.

Αναρτήθηκε στις 14 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Μελέτη και πρόταση στο «Φιλόδημο ΙΙ» για το αθλητικό κέντρο στην Τ.Κ. Ζίτσας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη μελέτη του έργου «Αναβάθμιση αθλητικού κέντρου Τ.Κ. Ζίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 317.000ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης (12/03/2019). Ταυτόχρονα, το Σώμα για το ίδιο έργο, έδωσε το «πράσινο φώς» για την υποβολή πρότασης Ένταξης και Χρηματοδότησης  στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Απόκριες και Κούλουμα στο Δήμο Ζίτσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς. Τα πατροπαράδοτα έθιμα με το άναμμα της Τζαμάλας στις τοπικές Κοινότητες και τα  Κούλουμα, αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο και άφησαν θετικές εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και διοργανωτές.   

Αναρτήθηκε στις 11 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Υπογράφηκε η σύμβαση για την αγροτική οδοποιία στην αμπελουργική ζώνη Τ.Κ. Ζίτσας, προϋπολογισμού 487.000ευρώ

Το «δρόμο» προς υλοποίηση παίρνει ένα από τα έργα που σχεδίασε, μελέτησε και δημοπράτησε η Δημοτική Αρχή Ζίτσας με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής. Πρόκειται για το έργο «Αγροτική Οδοποιία Αμπελουργικής Ζώνης Τ.Κ. Ζίτσας»  προϋπολογισμού 487.000ευρώ για το οποίο ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.».

Αναρτήθηκε στις 05 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
«Ομπρέλα» για τις ευπαθείς ομάδες το Κέντρο Κοινότητας. Δέχθηκε 8.000 επισκέψεις κατά τη διετή λειτουργία του

«Η επιλογή μας ως Δήμος, να θέσουμε στις βασικές μας προτεραιότητες τη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας και να είμαστε  από τους πρώτους στην Ελλάδα που λειτούργει η συγκεκριμένη Δομή δικαιώνεται συνεχώς» ανέφερε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος σε δήλωσή του με αφορμή την ενημερωτική συνάντηση των υπαλλήλων των Κέντρων Κοινότητας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας με τα στελέχη της Περιφερειακής Δ/νσης Ηπείρου του Ο.Π.Ε.Κ.Α. (πρώην Ο.Γ.Α.).

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Μελέτες -δημοπρατήσεις έργων 1,5 εκατ. ευρώ και κανονισμό αποχέτευσης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας

Μελέτες έργων συνολικού προϋπολογισμού 1.533.200 ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης (26/02/2019). Στην ίδια συνεδρίαση ελήφθησαν επίσης αποφάσεις και για άλλα θέματα όπως αυτό του κανονισμού αποχέτευσης, της επιχορήγησης των αθλητικών συλλόγων του Δήμου, των προσλήψεων προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου καθώς και της υποβολής του αιτήματος για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Αναρτήθηκε στις 27 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Βραβείο Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Δήμο Ζίτσας

Βραβείο στην ειδική κατηγορία «Διαχείριση Περιβάλλοντος & Πολιτιστικής Κληρονομιάς» απέσπασε ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο της απονομής των “Greek Green Awards 2019” με θέμα  «Βέλτιστες Πρακτικές Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία».

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου

Καίρια ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Ζίτσας έθεσε ο δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος στον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, στην Ελεούσα. Ο κος Κύρτσος συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Ν.Δ. και συνεργάτες του γραφείου του, επισκέφθηκε  τον κ. Πλιάκο στο γραφείο του το πρωί της Πέμπτης(14/02/2019) και αντάλλαξαν απόψεις για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Ζίτσας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναρτήθηκε στις 14 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

20,98° Υγρασία: 40% Άνεμος: 4,63 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα