Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διαδικασία υποβολής δήλωσης εφαρμογής Μέτρου 221 Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών

Διαδικασία υποβολής δήλωσης εφαρμογής Μέτρου 221 Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών

Αναρτήθηκε η Εγκύκλιος Διαδικασίας Υποβολής Δήλωσης Εφαρμογής Μέτρου 221 «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών» στην Διαύγεια. Η  εγκύκλιος  αναφέρεται  στο σύνολο  των  δικαιούχων  του  Μέτρου  221 «Πρώτη  δάσωση γεωργικών γαιών» βάσει της υπ ́αρ. 800/16.01.2015 (ΦΕΚ 128/Β/2015) ΚΥΑ, όπως κάθε φορά ισχύει, με μεταφορά και κάλυψη των ανειλημμένων υποχρεώσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 - 2013 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Σκοπός της εγκυκλίου είναι ο καθορισμός διαδικασιών για την υποβολή της ετήσιας δήλωσης εφαρμογής, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει έκαστος δικαιούχος, βάσει της ενεργής επένδυσης και σύμφωνα με τις εθνικές και κοινοτικές διατάξεις.

Όπως αναφέρει η Εγκύκλιος, ο δικαιούχος υποχρεούται να υποβάλλει κάθε χρόνο: Αίτηση Πληρωμής με αναφορά στον κωδικό παράλληλης δράσης για το ενταγμένο τμήμα της εκμετάλλευσης (η οποία αποτελεί παράρτημα της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης -ΕΑΕ-,και έχει ήδη υποβληθεί στον αρμόδιο φορέα συμπλήρωσης και υποβολής της ανωτέρω αίτησης, το αργότερο μέχρι την 15η Μαΐου κάθε έτους εφαρμογής, λαμβάνοντας ηλεκτρονικό πρωτόκολλο από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα).

Αναρτήθηκε στις 18 Φεβρουάριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα