Δήμος Ζίτσας

Πληροφοριες για την περιοχη μας

Επισκεφθείτε

Πώς θα έρθετε, πού θα μείνετε, τι θα κάνετε και τι θα δείτε. Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τον επισκέπτη, αλλά και τον δημότη του Δήμου Ζίτσας.

Πληροφορίες

Πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης, τους οικισμούς και τις επιχειρήσεις του Δήμου.

Αξιοθέατα

Τα αξιοθέατα του Δήμου με πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και πώς θα φτάσετε εκεί.

Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν στην περιοχή.

Πολιτισμός

Η πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Αρχείο Εκδηλώσεων

21Αύγ
2015
Γιορτή Κρασιού Ζίτσας
Γιορτή Κρασιού Ζίτσας

Εδώ και 30 χρόνια, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, οι κάτοικοι της σημερινής Δ.Ε. Ζίτσας Δήμου Ζίτσας, περιμένοντας να ξεκινήσει ο τρύγος, φέρνουν μια διονυσιακή νότα κεφιού και ξεφαντώματος στο Δήμο Ζίτσας.

Περισσότερα »
01Αύγ
2015
Γιορτή Αγρότισσας
Γιορτή Αγρότισσας

Πολύπλευρες και ποικιλόμορφες είναι φέτος οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Καλοχώρι, στο πλαίσιο της καθιερωμένης γιορτής που διοργανώνεται στη μνήμη αλλά και για να τιμηθεί η Ελληνίδα Αγρότισσα.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου και η Πανελλήνια Κίνηση Πολιτών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη «ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ» το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:  

Περισσότερα »
16Οκτ
2014
ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ
ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Η Τοπική Κοινότητα και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλόπουλου Δήμου Ζίτσας, με σκοπό την προβολή του τοπικού προϊόντος, διοργανώνουν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 την 3η Γιορτή Τσίπουρου.

Περισσότερα »
15Οκτ
2014
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θεσμοθέτησε (ως ενταγμένη στο ευρύτερο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου») Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους. Για το τρέχον σχολικό έτος θα πραγματοποιούνταν τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».Το6/Θ Δημοτικό Σχολείο & 2/Θ Νηπιαγωγείο Ροδοτοπίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών την ημέρα αυτή, πραγματοποίησε τις σχετικές δραστηριότητες (αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, αθλήματα, προβολή ταινιών, συζήτηση για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού, καλλιτεχνικές και εικαστικές δημιουργίες) την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014.

Περισσότερα »
30Αύγ
2014
ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ "Η Πασσαρών"
ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ "Η Πασσαρών"

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 9μ.μ., στο πάνω πάρκο Ροδοτοπίου, το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου «Η Πασσαρών», θα παρουσιάσει μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο, σε μια συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ροδοτοπίου.

Περισσότερα »

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών – Αθλητικών Εκδηλώσεων "Καλοκαίρι 2015", διοργανώνονται σε όλες τις Δημ. Ενότητες του Δήμου Ζίτσας μια σειρά Εκδηλώσεων Κοινωνικού, Αγροτικού, Πολιτιστικού, Λαογραφικού και Αθλητικού περιεχομένου.

Κατεβάστε το πρόγραμμα

Ο καιρός στην περιοχή

27,49° Υγρασία: 49% Άνεμος: 1,25 χμ/ώ
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα