Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Πιθανή Διακοπή Νερού απο την Δευτέρα 12-11-2018 εώς Παρασκευή 16-11-2018

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι από  την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου  2018 έως και Παρασκευή  16 Νοεμβρίου 2018 πιθανόν να γίνονται μικρές διακοπές  νερού εντός της ημέρας λόγω εργασιών στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 09 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ημερίδα για το κοινό: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας διοργανωνει ημερίδα για το κοινό  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα. Γλυκία Ζώη: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων προς σύναψη σύμβασης έργου για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης των Δήμων (ΚΔΒΜ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ)

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε τη Δευτέρα 22/10/2018, στην ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ,  η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  για  την υποβολή  αιτήσεων προς σύναψη  σύμβασης  έργου  για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης των Δήμων (ΚΔΒΜ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ). Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 23/10/2018 (ώρα 11:00) έως και 06/11/2018 (ώρα 12:00). Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές να υποβάλουν αίτηση έτσι ώστε να ενταχθούν στους πίνακες υποψηφίων ανά Περιφέρεια. Πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσ...

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Eκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας & απόληψης, ως έκτακτη κάρπωση για το διαχειριστικό έτος 2018

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας & απόληψης, ως έκτακτη κάρπωση για το διαχειριστικό έτος 2018, του ενδεικτικού συνολικού ποσού των 550κ.μ. ξυλώδους όγκου αειφύλλων και φυλλοβόλλων πλατυφύλλων,  από τα Δημοτικά δάση Δεσποτικού και Βασιλόπουλου Δήμου Ζίτσας ως κάτωθι : - Δημοτικό Δάσος Δεσποτικού 350,00 κ.μ. - Δημοτικό Δάσος Βασιλόπουλου : 200,00 κ.μ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε ένα [1] μήνα, από την υπογραφή της σύμβασης και της άδειας...

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ελεούσα

Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Ανδρούτσου από την αρχή της έως την οδό Σκουφά, για το χρονικό διάστημα από 17/10/2018 έως το πέρας των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών & μειονεκτικών περιοχών κατά το έτος 2018

Δεδομένου ότι από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για την καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών & μειονεκτικών περιοχώνγια το έτος 2018 διευκρινίζονται τα εξής :

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος την Κυριακή 14-10-2018

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν  τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακαπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριqκή 14/10/2018 από ώρα 06:30πμ έως 11:30 πμ στίς περιοχές :Χίνκα (Oικ. Ζόριανη).

Αναρτήθηκε στις 12 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες

Το πρόγραμμα αφορά στην  καταβολή, χρηματικού βοηθήματος σε χίλιες διακόσιες πενήντα (1.250) πολύτεκνες μητέρες και το χρηματικό βοήθημα ανέρχεται σε χίλια ευρώ (1.000€) για τις πολύτεκνες μητέρες από όλες τις περιοχές της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόβλημα λειτουργίας του οδοφωτισμού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο Τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ στα Ιωάννινα μας ενημέρωσαν πως λόγω τεχνικού προβλήματος απορυθμίστηκε η λειτουργία του οδοφωτισμού με αποτέλεσμα τα φωτιστικά σώματα να ανάβουν και να σβήνουν (βράδυ και πρωί) με διαφορά ώρας. Από το τεχνικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλεται προσπάθεια το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα.  

Αναρτήθηκε στις 10 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταβολή ειδικού εποχικού βοηθήματος έτους 2018

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 08:00, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,4° Υγρασία: 91% Άνεμος: 3 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα