Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοίνωση διακοπής νερού στην Ελεούσα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Ελεούσας, που κατοικούν επί της οδού Λαμπρίδη (περιοχή Γορίτσα), ότι η διακοπή νερού οφείλεται σε εργασίες αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο. Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας

H Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.), στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας» - Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020 - προκηρύσσει Β' Κύκλο υποβολής αιτήσεων για υποψήφιους ωφελούμενους.Το έργο υλοποιείται και στις 13 περιφέρειες της χώρας και περιλαμβάνει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης και την Πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ωφελ...

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διαδικασία διαχείρισης ραντεβού για εμβολιασμό κατά του covid-19

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η  διαδικασία διαχείρισης  ραντεβού για εμβολιασμό κατά του covid-19 για τους πολίτες άνω των 85 ετών από τα ΚΕΠ. Απαραίτητα στοιχεία για την καταχώρηση της αίτησης είναι το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ καθώς και η ταυτότητα του αιτούντος, όπως και η ταυτότητα του εκπροσώπου σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του ατόμου άνω των 85 ετών. Επίσης υποχρεωτική είναι η δήλωση κινητού τηλεφώνου και email, προκειμένου να ειδοποιηθεί ο πολίτης.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Αναστέλλεται προσωρινά η διεκπεραίωση μέσω των ΚΕΠ της διαδικασίας "Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών εκκαθάρισης και αποζημίωσης των δαπανών θεραπειών ειδικής αγωγής"

Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται προσωρινά η διεκπεραίωση μέσω των ΚΕΠ της διαδικασίας "Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών εκκαθάρισης και αποζημίωσης των δαπανών θεραπειών ειδικής αγωγής", αρμοδιότητας ΕΟΠΥΥ, έως ότου αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα που έχει προκύψει στα πληροφοριακά συστήματα. Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται για την εν λόγω διαδικασία μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr).

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Δημιουργία Μητρώου Τουριστικών Φορέων Δήμου Ζίτσας

Στο πλαίσιο της οργάνωσης της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ζίτσας, καθώς επίσης και του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πολίτες, ο Δήμος προχωρά στη δημιουργία μητρώου τουριστικών φορέων της περιοχής.

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην κοινότητα Δαφνόφυτου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία, η εκμίσθωση τριών (3) διαδοχικών τμημάτων του υπ’ αρ.348 αγροτεμαχίου, διανομής 1957 Κοινότητας Δαφνόφυτου Δ.Ε. Ζίτσας του Δήμου Ζίτσας, συνολικού εμβαδού τμημάτων: 30.888,57τ.μ. περίπου στην Κοινότητα Δαφνόφυτου Δήμου Ζίτσας, επειδή προσφέρονται για επαγγελματική χρήση, όπως κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, βοσκή και στέγαση ζώων κ.λπ. Κατώτατο όριο προσφοράς για τη μίσθωση του δημοτικού ακινήτου το ποσό των τριακοσίων ευρώ ( 300,00€ ) ετησίως. Η προσφορά...

Αναρτήθηκε στις 12 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020-2023 Δήμου Ζίτσας

Δημόσια Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος  2020-2023 του Δήμου Ζίτσας (Α΄ΦΑΣΗ : Στρατηγικός Σχεδιασμός) Ο Δήμος Ζίτσας, στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο και προσκαλεί τους  δημότες και τους εκπρόσωπους  τοπικών, κοινωνικών και οικονομικών φορέων,  από 07/01/2021 ως και 22/02/2021  να συμβάλλουν στην εκπόνησή του, μέσω της συμπλήρωσης σχετικού ερωτηματολογίου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας www.zitsa.gov.gr .

Αναρτήθηκε στις 11 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Διακοπές υδροδότησης στην Κοινότητα Ζωοδόχου

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει τους κατοίκους της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ότι πραγματοποιεί εκτεταμένες εργασίες κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων. Λόγω της παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης (σε μεμονωμένα σημεία) και των εργασιών που εκτελούνται στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν θραύσεις των αγωγών ύδρευσης και προσωρινές διακοπές υδροδότησης. Οι εργασίες λαμβάνουν χώρα τις πρωινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή έως την αποπεράτωση του έργου. Ο Δήμος ευχαριστεί τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόηση και την υπομονή και ζη...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Ηλεκτρονική απογραφή στρατευσίμων

Η ηλεκτρονική απογραφή στρατευσίμων οι οποίοι γεννήθηκαν το έτος 2003 (ανήκοντες στην κλάση 2024) θα πραγματοποιηθεί από 2-1-2021 έως και 31-3- 2021, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), για τους διαμένοντες στην Ελλάδα ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κοροναϊού Covid-19. Οι στρατεύσιμοι που θα προσέρχονται στα ΚΕΠ, πρέπει κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν απαραίτητα, πρωτότυπα ή ευκρινή αντίγραφα των...

Αναρτήθηκε στις 07 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Μέτρα διευκόλυνσης ηλεκτρονικής έκδοσης και παραλαβής πιστοποιητικών - αναστολή εφαρμογής διατάξεων για την υποχρεωτική εισφορά υπερ ΤΑΧΔΙΚ (μεγαρόσημο) σε πιστοποιητικά που εκδίδονται από υπηρεσίες δικαστικών αρχών από 01.01.2021 εως και 31.3.2021

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η ΑΠΟΦΑΣH ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Αριθμ. 62429 «Μέτρα διευκόλυνσης ηλεκτρονικής έκδοσης και παραλαβής πιστοποιητικών - αναστολή εφαρμογής διατάξεων για την υποχρεωτική εισφορά υπερ ΤΑΧΔΙΚ(μεγαρόσημο) σε πιστοποιητικά που εκδίδονται από υπηρεσίες δικαστικών αρχών από 01.01.2021 εως και 31.3.2021» 

Αναρτήθηκε στις 07 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

Υγρασία: 100% Άνεμος: 4,63 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα