Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Βραβείο Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Δήμο Ζίτσας

Βραβείο στην ειδική κατηγορία «Διαχείριση Περιβάλλοντος & Πολιτιστικής Κληρονομιάς» απέσπασε ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο της απονομής των “Greek Green Awards 2019” με θέμα  «Βέλτιστες Πρακτικές Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία».

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Κλειστό λόγω εργασιών

Κλειστό λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα παραμείνει το κτίριο του ΚΕΠ 0195 στη Βουνοπλαγιά Δήμου Ζίτσας την Τετάρτη 20/02/2019 από τις 07:30 έως τις 09:00 (τηλ. επικοινωνίας ΚΕΠ Βουνοπλαγιάς: 2651063887 και 2651365900). Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Πρόσκληση γία πρόσληψη δύο (2) ατόμων στο ΚΔΑΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης, δύο (2) ατόμων για τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο πλαίσιο της δράσης«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στο Δήμο Ζίτσας Ν.Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (καφενείου) ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειου καταστήματος», εμβαδού 130 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Κληματιάς [Δ.Ε. Ευρυμενών], στην «άνω πλατεία» ονομαζόμενη πλατεία «Εθνικής Αντιστάσεως», για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείου), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: εκατόν είκοσι τέσσερα ευρώ (124,00 €) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο.       Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζί...

Αναρτήθηκε στις 15 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις 18-02-2019, ημέρα Δευτέρα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας από την περιοχή παλαιού Δημαρχείου, ΚΑΠΗ, Γοριτσάκι, (περιοχή που υδροδοτείται από το παλιό δίκτυο) ότι θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης στο δίκτυο στις 18-02-2019, ημέρα Δευτέρα από 09:00 π.μ έως και την αποκατάσταση της βλάβης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Αναρτήθηκε στις 15 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου

Καίρια ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Ζίτσας έθεσε ο δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος στον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, στην Ελεούσα. Ο κος Κύρτσος συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Ν.Δ. και συνεργάτες του γραφείου του, επισκέφθηκε  τον κ. Πλιάκο στο γραφείο του το πρωί της Πέμπτης(14/02/2019) και αντάλλαξαν απόψεις για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Ζίτσας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναρτήθηκε στις 14 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΕΚΑ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ.24 του Ν. 4182/2013 ο Δήμος Ζίτσας ως διαχειριστής του κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΕΚΑ» δέχεται κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση χρονικής διάρκειας τριών (3) χρόνων και με τη δυνατότητα παράτασης, κατόπιν κοινής συμφωνίας των συμβαλλομένων μερών, για τα κάτωθι ακίνητα επί της πλατείας Γ.Σταύρου 5 στα Ιωάννινα:   Α) Ισόγειο που περιλαμβάνει :  α) το Ι1 κατάστημα, επιφάνειας 231,67 τμ και ποσοστού συνιδιοκτησίας επί του οικοπέδου 267,71/1000, ήτοι 135,...

Αναρτήθηκε στις 14 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις 11-02-2019, ημέρα Δευτέρα.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι σήμερα  Δευτέρα 11/02/2019 θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης στο δίκτυο από 11:00  έως το πέρας των εργασιών αποκατάστασής του. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 11 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Βιβλιοπαρουσίαση

''ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΙΚΕΣΙΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ''

Αναρτήθηκε στις 11 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Πρόγραμμα Κτηματογράφησης στον Δήμο Ζίτσας για τον μήνα Φεβρουάριο

Πρόγραμμα παραλαβής δηλώσεων στον Δήμο Ζίτσας για τον μήνα Φεβρουάριο: -"ΡΙΖΑΡΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" επί της οδού Μαρίκας Κοτοπούλη 68, Σοφούλη, Χρ. Μακρή και 8ης Μεραρχίας 3-5 (Ο.Τ.283) , ΤΚ 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΑ   Δευτέρα εως Παρασκευή   - Παλιό Δημαρχείο, Ισόγειο, "γραφείο εργατοτεχνικού προσωπικού", 44003, στην   τοπική κοινότητα Ζίτσα, τηλέφωνο 2658360323   Δευτέρα και Παρασκευή Το Πρόγραμμα Κτηματογράφησης αφορά μόνο τις τοπικές  Κοινότητες: ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ, ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΒΑΓΕΝΙΤΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΤΑΤΑΔΩΝ, ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ, ΒΛΑΧΑΤΑΝΟΥ, ΒΟΥΤΣΑΡΑ, ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ...

Αναρτήθηκε στις 11 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

12,7° Υγρασία: 52% Άνεμος: 2 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα