Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Με Γλυκερία ο εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

Με συναυλία της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας Γλυκερίας, θα γιορτάσει φέτος την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο ο Δήμος Ζίτσας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο  λόφο «Καστρί» την Κυριακή (26/08/2018).

Αναρτήθηκε στις 16 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Εκδήλωση φόρος τιμής, για το Ζιτσαίο εθνικό χαρτογράφο Μιχαήλ Χρυσοχόο

Φόρο τιμής στο Ζιτσαίο πρωτοπόρο της εθνικής χαρτογράφιας Μιχαήλ Χρυσοχόο αποτέλεσε η εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας το βράδυ της Κυριακής (12/08/2018) στην Πινακοθήκη Χαρακτικής «Κώστας Μαλάμος».  

Αναρτήθηκε στις 13 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
«Χριστοβασίλεια 2018»: Τιμήθηκε ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Ναπολέων Δάμος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις «Χριστοβασίλεια 2018» στο Μικρό Σουλόπουλο του Δήμου Ζίτσας το βράδυ της Πέμπτης (09/08/2018). Τα «Χριστοβασίλεια» οργανώνονται κάθε χρόνο στην γενέτειρα του Χρηστοβασίλη, το Σουλόπουλο (Σούλι Χρηστοβασίλη),  από το Δήμο Ζίτσας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων, την Τοπική Κοινότητα Σουλόπουλου και την Αδελφότητα Αποδήμων Σουλόπουλου, στη μνήμη του λογοτέχνη, δημοσιογράφου και πολιτικού  Χρήστου Χρηστοβασίλη και περιλαμβάνουν τη βράβευση ενός δημότη που έχει δι...

Αναρτήθηκε στις 10 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Βαθμολογική Κατάταξη Αιτήσεων για νέες Άδειες Φύτευσης Αμπέλου 2018

Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε την κατάταξη των αιτήσεων για τις νέες άδειες φύτευσης για το 2018, όπου ελάχιστη βαθμολογία είναι το πέντε «5».

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ

   Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας βάσει της 30/2018 Απόφασης της Σχολικής Επιτροπής, ανακοινώνει τη σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας για τα διδακτικά έτη 2018-2019 και 2019-2020, ως εξής:   Σχολική Μονάδα Αίθουσες Θέσεις Γυμνάσιο Δ.Κ. Ελεούσας 18 1 Γυμνάσιο Τ.Κ. Μεταμόρφωσης 10 1 Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Τ.Κ. Ζίτσας 16 ...

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α/ΘΜΙΑΣ

   Ο Προεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας βάσει της 24/2018 Απόφασης της Σχολικής Επιτροπής, ανακοινώνει τη σύναψη δέκα (10) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας για το σχολικά έτη 2018-2019 & 2019-2020, ως εξής: Σχολική Μονάδα Αίθουσες Θέσεις 1ο 12/θεσιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 14 1 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ “Γρηγόριος Παλιουρίτης” 11 1   2/...

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Αναμμένος ο δημοτικός φωτισμός λόγω βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Μετά από επικοινωνία με το ΔΕΔΔΗΕ μας ενημέρωσαν ότι λόγω βλάβης του κεντρικού συστήματος που ανάβει και σβήνει ο δημοτικός φωτισμός, σε όλο το Δυτικό Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, παραμένει αναμμένος όλο το 24ωρο. Η βλάβη σύμφωνα πάντα με το ΔΕΔΔΗΕ θα αποκατασταθεί άμεσα.

Αναρτήθηκε στις 06 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Ενίσχυση Αντικατάστασης Κυψελών

Στα 20 ευρώ ανά κυψέλη καθορίστηκε το ύψος της ενίσχυσης για την προμήθεια κυψελών αντικατάστασης. Επιπλέον σύμφωνα με την ίδια απόφαση το ποσό ενίσχυσης ανά μετακινούμενο μελίσσι καθορίστηκε στα 4,78 ευρώ.

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για νερό

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης των Τ.Κ. Βουτσαρά και  Γκριμπόβου (και Σέλτσενα)  ότι το νερό είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις και για μαγείρεμα και πόση.

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 1.  ΤΡΙΤΗ (31-07-18) Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. 2. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (01-08-18) ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΚΑ...

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

28° Υγρασία: 43% Άνεμος: 3 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα