Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Δωρεάν rapid tests την Πέμπτη στη Μεταμόρφωση

Την Πέμπτη (19/05/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό κατάστημα,  στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές του Ν.Π.Δ.Δ.του Δήμου Ζίτσας

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τον Παιδικό Σταθμό Ελεούσας, τον Παιδικό Σταθμό Βουνοπλαγιάς, τον Παιδικό Σταθμό Ροδοτοπίου και τον Παιδικό Σταθμό Ζίτσας για το σχολικό έτος 2022-2023 θα υποβάλλονται από Δευτέρα 16 Μαΐου έως και Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρες  8:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια  που έχουν συμπληρώσει 2,5 χρόνια στις 31-08-2022 δηλ. να έχουν γεννηθεί από 1-1-2019 έως και 28-2-2020.                                   Οι γονείς θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση καθώς κα...

Αναρτήθηκε στις 13 Μάιος 2022 Περισσότερα »
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για το Βρεφικό Σταθμό Ελεούσας "Ηλιαχτίδα", το Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεταμόρφωσης, τον Παιδικό Σταθμό Κληματιάς, το ΚΔΑΠ Κληματιάς και το ΚΔΑΠ "Ανεμόμυλος" στην Ελεούσα, για το σχολικό έτος 2022-2023 θα υποβάλλονται από: 10 Μαΐου έως και 10 Ιουνίου και ώρες 8:30 - 15:00 μ.μ.           Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας στη Βουνοπλαγιά                            στην κα. Παππά Αριστούλα τηλ. 26513 65903 κατόπιν...

Αναρτήθηκε στις 12 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Διόρθωση σφάλματος ορίων οικισμών Αμπελακίων, Κοινότητας Βουνοπλαγιάς & Αγ. Ιωάννη, Κοινότητας Αγ. Ιωάννη

Καλούνται οι κύριοι ή νομείς των ακινήτων οικισμών Αγ. Ιωάννη και Αμπελακίων Βουνοπλαγιάς, Δήμου Ζίτσας να προσέλθουν στα κοινοτικά καταστήματα των οικισμών, με σκοπό να λάβουν γνώση της 51/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Διόρθωση σφάλματος ορίων οικισμών Αμπελακίων, Κοινότητας Βουνοπλαγιάς & Αγ. Ιωάννη, Κοινότητας Αγ. Ιωάννη, Δήμου Ζίτσας» και των χαρτών της μελέτης, προκειμένου να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις σχετικά με το νέο προτεινόμενο όριο των οικισμών. Η διάρκεια για υποβολή των ενστάσεων θα είναι 15 ημέρες, ήτοι ...

Αναρτήθηκε στις 12 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Παρασκευή στην Ελεούσα

Την Παρασκευή (13/05/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κ. Ελεούσας, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τίμησε τη διακεκριμένη Ζιτσαία γιατρό Νίκη Γύρα - Αγνάντη

Με μια λιτή εκδήλωση, συγκινησιακά φορτισμένη ο Δήμος Ζίτσας τίμησε στη γενέτειρά της, τη διακεκριμένη γιατρό Νίκη Γύρα - Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής, τέως Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής και τέως Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ανοίγοντας τον κύκλο των ομιλιών στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζίτσας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος επεσήμανε,

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Ημερίδα με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας στο Δήμο Ζίτσας

Τις μεταρρυθμίσεις σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος παρουσίασε με ομιλία της η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας στο πλαίσιο της  διήμερης επίσκεψής της στα Ιωάννινα.

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Εκδήλωση προς τιμήν της ιατρού Νίκης Γύρα-Αγνάντη

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση που διοργανώνουν προς τιμήν της Ζιτσαίας ιατρού Νίκης Γύρα-Αγνάντη, Ομότιμης Καθηγήτριας Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής, τέως Προέδρου της Ιατρικής Σχολής και τέως Αντιπρυτάνεως του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 03 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests την Τρίτη στη Βουνοπλαγιά

Την Τρίτη (03/05/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. στην Κοινότητα Βουνοπλαγιάς, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 03 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Έως και τις 30/06/2022, ξανά διαθέσιμη η ηλεκτρονική «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ Τ.Μ.ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑ»

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Νόμου 4915/2022 (ΦΕΚ 63A – 24/03/2022) υπάρχει εκ νέου η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων στοιχείων για τον καθορισμό επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτων. Οι υπόχρεοι σε δήλωση για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου, προκειμένου να υπολογισθούν επ’ αυτού φόροι, τέλη και εισφορές προς τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, που μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλει ή έχουν υποβάλει ανακριβή δήλωση, υποβάλλουν δήλωση με τα ορθά στοιχεία, το αργότερο μέχρι τις 30.06.2022. Οι υποβάλλοντες τη δήλωση, υποχρεούνται να καταβάλου...

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 46% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα