Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. η σύνδεση της Κακαβιάς με την Ιόνια και η κατασκευή κόμβου της Εγνατίας στο «Δρίσκο» με αίτημα του δημάρχου Ζίτσας

Την ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να δημιουργηθεί «μέτωπο» πίεσης προς τα αρμόδια Υπουργεία για τα ζωτικής σημασίας οδικά  έργα  που αφορούν στη δημοπράτηση-κατασκευή του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά και τη σύνδεσή του με την Ιόνια οδό καθώς και στην κατασκευή κόμβου στο «Δρίσκο» που θα συνδέει το Βορειοδυτικό τμήμα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων με την Εγνατία οδό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ελεούσα

Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Ανδρούτσου από την αρχή της έως την οδό Σκουφά, για το χρονικό διάστημα από 17/10/2018 έως το πέρας των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Δημοπρατείται το έργο «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Λιθίνου» Δήμου Ζίτσας

Το δρόμο… προς  υλοποίηση παίρνει ένα σημαντικό έργο υποδομής που  θα επιλύσει σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα λειψυδρίας που παρουσιάζονται και ταυτόχρονα θα βελτιώσει την ποιότητα νερού για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Λιθίνου.

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
ΤΕΛΩΝΕΙΟ- Ηλεκτρονικά η έκδοση της άδειας απόσταξης

Τους κατόχους αμβύκων του Νομού Ιωαννίνων, για την διαδικασία που αφορά στην απόσταξη στέμφυλων, ενόψει της αποστακτικής περιόδου από την 15η Οκτωβρίου έως και την 14η Δεκεμβρίου, ενημερώνει το Τελωνείο Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε στις 12 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος την Κυριακή 14-10-2018

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν  τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακαπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριqκή 14/10/2018 από ώρα 06:30πμ έως 11:30 πμ στίς περιοχές :Χίνκα (Oικ. Ζόριανη).

Αναρτήθηκε στις 12 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες

Το πρόγραμμα αφορά στην  καταβολή, χρηματικού βοηθήματος σε χίλιες διακόσιες πενήντα (1.250) πολύτεκνες μητέρες και το χρηματικό βοήθημα ανέρχεται σε χίλια ευρώ (1.000€) για τις πολύτεκνες μητέρες από όλες τις περιοχές της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Στο δήμο Ζίτσας το αποχετευτικό δίκτυο που κατασκεύασε η Ύπατη Αρμοστεία για τη δομή στέγασης «Αγία Ελένη»

Στο Δήμο Ζίτσας παραχώρησε η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. το αποχετευτικό δίκτυο που κατασκεύασε και συνδέει τη Δομή Στέγασης «Αγία Ελένη» με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο προκειμένου μελλοντικά να εξυπηρετήσει και την Τοπική Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη ικανοποιώντας έτσι ένα από τα βασικά αιτήματα που είχε θέσει η Δημοτική Αρχή από την έναρξη λειτουργίας της Δομής το Μάιο του 2017.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Έργα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Έργα που αφορούν σε υποδομές, αναπλάσεις και αθλητικές εγκαταστάσεις δρομολογούνται στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναρτήθηκε στις 10 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόβλημα λειτουργίας του οδοφωτισμού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο Τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ στα Ιωάννινα μας ενημέρωσαν πως λόγω τεχνικού προβλήματος απορυθμίστηκε η λειτουργία του οδοφωτισμού με αποτέλεσμα τα φωτιστικά σώματα να ανάβουν και να σβήνουν (βράδυ και πρωί) με διαφορά ώρας. Από το τεχνικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλεται προσπάθεια το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα.  

Αναρτήθηκε στις 10 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Κοινή δήλωση Δημάρχων Ζίτσας και Δωδώνης για τη δημοπράτηση της κατασκευής της νέας γέφυρας στην ε.ο. Δομολεσσά-Λάλιζα

Την ικανοποίησή τους για τη δημοπράτηση, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, του έργου  κατασκευής νέας γέφυρας στην επαρχιακή οδό Δομολεσσά-Λάλιζα που ενώνει τους Δήμους Ζίτσας και Δωδώνης εκφράζουν σε  κοινή γραπτή δήλωσή τους οι Δήμαρχοι Μιχάλης Πλιάκος και Χρήστος Ντακαλέτσης.

Αναρτήθηκε στις 09 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,3° Υγρασία: 70% Άνεμος: 1 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα