Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ, το οποίο αφορά και την Ήπειρο για το επόμενο διήμερο, Δευτέρα (17-12-2018) και Τρίτη (18-12-2018), σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται από τις απογευματινές ώρες, σήμερα, κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που ενδεχομένως να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δ. Ζίτσας Ν. Ιωαννίνων για την χρονική περίοδο από 01/01/2019 έως 31/12/2019.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Kαλλιεργήσιμης έκτασης) στην Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Kαλλιεργήσιμης έκτασης) στην Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ :      Εκτίθεται σε φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση της  καλλιεργήσιμης έκτασης, (με αρ. τεμαχίου 195 Διανομής του έτους 1930 Μεγάλου Γαρδικίου), πρώην σχολικός κλήρος, ATAK: 01019385427, που βρίσκεται στη θέση «Φτέρη- Ζυγός» της Τ.Κ. Μεγάλου Γαρδικίου, Εμβαδού 27.295 τ.μ., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: ...

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Προς υλοποίηση το έργο “WINCOME” που θα συμβάλει στην ανάδειξη της αμπελουργικής ζώνης του Δήμου Ζίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση (kick-off meeting) του ευρωπαϊκού διασυνοριακού έργου “WINCOME” στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας στην Ελεούσα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/12/2018), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων που συνθέτουν το διασυνοριακό εταιρικό σχήμα του έργου, 

Αναρτήθηκε στις 12 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα

Με τη φωταγώγηση και το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, και της κεντρικής πλατείας στο Δημαρχείο Ελεούσας, το απόγευμα της Δευτέρας (10/12/2018),  ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα.

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου το Στέφανου Κωλέττα «Λαψίστα Άνω & Κάτω (Ιστορικά - Λαογραφικά Στοιχεία)»

Ένα διήμερο περιήγησης στο χώρο και το χρόνο της ιστορίας και των παραδόσεων των χωριών του Δήμου Ζίτσας, με επίκεντρο τις Τοπικές κοινότητες Άνω και Κάτω Λαψίστας, απόλαυσαν όσοι παρευρέθησαν στις κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένες εκδηλώσεις του Δήμου Ζίτσας για την παρουσίαση  του βιβλίου του εκπαιδευτικού-συγγραφέα Στέφανου Κωλέττα.  

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δήμος Ζίτσας: «Σχολεία εν Δράσει» στην ανακύκλωση

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναπτύξει την τελευταία διετία με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στην εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων δημιούργησε τη δημοτική ψηφιακή πλατφόρμα ανακύκλωσης www.followgreen.gr/zitsa και προχωρά στη διοργάνωση Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με τη συμμετοχή των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Κοινωνικό Μέρισμα 2018

Κοινωνικό Μέρισμα 2018 Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Από την 1η Ιανουαρίου 2019 λαμβάνει υποχρεωτική μορφή για όλους ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού

Η εγγραφή στον οικογενειακό γιατρό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2018, αφού από 1/1/2019 ο οικογενειακός γιατρός θα είναι υποχρεωτικός για όλους τους ασφαλισμένους. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, όποιος δεν έχει δηλώσει γιατρό, δεν θα έχει δυνατότητα προληπτικού ελέγχου.

Αναρτήθηκε στις 06 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Εισοδηματική Ενίσχυση Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζουν να συγκεντρώνονται οι αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, οι οποίες υποβάλλονται από τα κατά τόπους ΚΕΠ μέχρι και τις 31/12/2018 και στη συνέχεια με νεώτερες οδηγίες του Τμήματος Οργάνωσης Αποκεντρωμένων Διοικήσεων του ΥΠΕΣ θα αποσταλούν συγκεντρωτικά στις αρμόδιες Δ/νσεις του ΟΠΕΚΑ για τις δικές τους ενέργειες.

Αναρτήθηκε στις 06 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,4° Υγρασία: 54% Άνεμος: 3 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα