Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών της ΔΕΗ

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τη ΔΕΥΑΙ, λόγω εργασιών της ΔΕΗ, την Κυριακή 10-10-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου και γεωτρήσεωνΤούμπας & Νεοχωρίου από ώρα 8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή της τροφοδοσίας των δεξαμενών.

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής ρεύματος.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ Γνωστοποιείται στο  κοινό  ότι για  να εκτελεστούν  απαραίτητες  τεχνικές  εργασίες  του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος  την Κυριακή 10-10-2021 από ώρα 08:00 πμ έως 11:00 πμ στις παρακάτω περιοχές : Τμήμα Ελεούσας & Γοριτσάκι Ελεούσας, φυτώρια Άνω Λαψίστας, Λυκόστομο, Κρανούλα, Περίβλεπτος, Ασφάκα, οικ. Καρυών, Μεταμόρφωση, Χρυσόραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι, Άνω & Κάτω Λαψίστα και οι επιχειρήσεις εκκολαπτήρια Σιώπη, ΗΒΕ ΑΕ, ΧΗΤΟΣ, Αφοι Γραβάνη....

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της κοινότητας  Ελεούσας  και συγκεκριμένα της περιοχής που υδροδοτείται από   το καινούργιο δίκτυο, ότι ενδέχεται να γίνει ολιγόωρη διακοπή νερού στη διάρκεια της ημέρας, σήμερα Παρασκευή  08/10/2021, λόγω αποκατάστασης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Tοπικές Θεματικές αγρο-Hμερίδες

Ο Δήμος Ζίτσας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στις  Tοπικές Θεματικές αγρο-Hμερίδες που διοργανώνει στο πλαίσιο του έργου WINCOME. Το έργο υλοποιείται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA II CBC PROGRAMME “Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. μέσω του Μηχανισμού Προενταξιακής Βοήθειας ΙΙ (ΜΠΒ ΙΙ) (85%) και από Εθνικούς Πόρους (15%). Οι Αγρο-Hμερίδες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Koινότητας Ζίτσας και θα περιλαμβάν...

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Θεματικό Σεμινάριο: «Μάρκετινγκ, προώθηση & εξωστρέφεια των οινικών προϊόντων»

Ο Δήμος Ζίτσας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Κοινό Επιχειρηματικό Σεμινάριο (Ελλάδα) που διοργανώνει στο πλαίσιο του έργου WINCOME και υλοποιείται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA II CBC PROGRAMME “Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. μέσω του Μηχανισμού Προενταξιακής Βοήθειας ΙΙ (ΜΠΒ ΙΙ) (85%) και από Εθνικούς Πόρους (15%). Το Επιχειρηματικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοινότητας Ζίτσας και θα π...

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου (Περονόσπορος)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Αιτήσεις για φύτευση αμπελιών στο Νομό Ιωαννίνων για το 2022 .

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου. Σύμφωνα, με το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της ΔΑΟΚ Ιωαννίνων, για το 2022 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης οιναμπέλων, που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της χώρας. Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδειες νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση − υπεύθυνη δήλωση, μέσω της ιστοσελίδας του ΥπΑΑΤ  (Ψηφια...

Αναρτήθηκε στις 05 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Στα δασαρχεία οι αιτήσεις για κλαδεύσεις και απομακρύνσεις δέντρων σε ιδιωτικές εκτάσεις, εκτός ορίων οικισμού

Στις Δασικές υπηρεσίες-Δασαρχεία θα πρέπει να απευθύνονται οι ιδιοκτήτες εκτάσεων  μη δασικού χαρακτήρα που βρίσκονται εκτός ορίων οικισμού προκειμένου να προχωρήσουν στις κλαδεύσεις και απομακρύνσεις δένδρων από τις ιδιοκτησίες τους σύμφωνα με εγκύκλιο που υπέγραψε πρόσφατα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γεώργιος Αμυράς σε μια προσπάθεια να απλουστευθούν οι διαδικασίες και να αποφευχθεί η εξάπλωση πυρκαγιών.  Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας επισημαίνονται τα ακόλουθα: «Διευκολύνεται η διαδικασία για...

Αναρτήθηκε στις 29 Σεπτέμβριος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην Κοινότητα Ροδοτοπίου

  Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην Κοινότητα Ροδοτοπίου του Δήμου Ζίτσας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται, την Τρίτη (21/09/2021) από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Ροδοτοπίου, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.  

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2021 Περισσότερα »
Υποχρέωση των εργολάβων η απομάκρυνση των προϊόντων κλάδευσης απαντά η «ΔΕΔΔΗΕ» Α.Ε.

  Οι εργολάβοι στους οποίους έχουν ανατεθεί εργασίες κλάδευσης δέντρων που προσεγγίζουν καλώδια του ηλεκτρικού δικτύου είναι ενημερωμένοι και υποχρεωμένοι να περισυλλέγουν τα προϊόντα κλάδευσης και να τα απομακρύνουν από το χώρο, ξεκαθαρίζει η «ΔΕΔΔΗΕ» Α.Ε. απαντώντας σε έγγραφη διαμαρτυρία του Δημάρχου Ζίτσας. Σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση της «ΔΕΔΔΗΕ» Α.Ε. την οποία κοινοποιούμε και στους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτέμβριος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

-3,85° Υγρασία: 86% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα