Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

«Η γυναίκα στο προσκήνιο» στην ημερίδα του Δήμου Ζίτσας με ομιλητή τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα

«Η γυναίκα στο προσκήνιο» ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας, το Κέντρο Κοινότητας και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων με ομιλητές τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γεώργιο Κώτσηρα, τον Αντιεισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων Ευάγγελο Μάστακα και την Επιμελήτρια Β΄ ΕΣΥ ΚΟΚΕΨΥΠΕ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Ιουλιανή Κούλουρου.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »
Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων ο Δήμος Ζίτσας πραγματοποιεί εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Γυμνάσιο Ελεούσας στις 11:30 το πρωί. Την εκδήλωση διοργανώνουν το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων και Ανεπιτήρητων Ζώων σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών. Ομιλητές θα είναι η Πρόεδρος της ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ. Ιωαννίνων Εύα Κρυστάλλη και ο Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων Σάββας Νικολά. Να σημειωθεί πως η 4η Απριλίου έχει κ...

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2022 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης στη Πρωτοπαππα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κοινότητας Πρωτόπαππας ότι οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, θα συνεχιστούν και αύριο Παρασκευή 01-04-22 τις πρωινές ώρες.   Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Συνάντηση των διήμερων αποσταγματοποιών Ηπείρου

Στις 30 Μαρτίου 2022, στην Αίθουσα. Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο του Δήμου  Ζίτσας,  στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των διήμερων αποσταγματοποιών και αμπελοκαλλιεργητών Ηπείρου. ¨Όσοι είναι αμπελοκαλλιεργητές που εγγράφονται στο ΟΣΔΕ ή όσοι έχουν άδεια κατοχής αποστακτικού μηχανήματος (άμβυκα) θα πρέπει να δώσουν το παρόν προκειμένου να συζητηθούν οι διεργασίες δημιουργίας συλλόγου διήμερων αποσταγματοποιών και αμπελοκαλλιεργητών.

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests την Πέμπτη στη Μεταμόρφωση

Την Πέμπτη (31/03/2022), κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό κατάστημα,  στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης, για να διενεργήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests).

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
4.000 στρέμματα δασωμένοι αγροί στο Δήμο Ζίτσας, ξανά στα χέρια των ιδιοκτητών τους

Η ρύθμιση που τροποποιεί το Νόμο 998/1979 και αφορά τους δασωμένους αγρούς, η οποία ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά με το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο.

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η ανάπλαση του «Πάρκου Ηρώων» στην Κοινότητα Ροδοτοπίου

Ένα ακόμη έργο με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των κοινοτήτων κατάφερε να δρομολογήσει ο Δήμος Ζίτσας εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότησή του από το Πράσινο Ταμείο. Πρόκειται για το έργο «Διαμόρφωση πλατείας στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου» προϋπολογισμού 500.000ευρώ, το οποίο εντάχθηκε  στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» στον Άξονα Προτεραιότητας (Α.Π. 1) «Αστική Αναζωογόνηση 2021» και αφορά στην ανάπλαση του «Πάρκου Ηρώων» στην Κοινότητα Ροδοτοπίου.

Αναρτήθηκε στις 24 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Ελεούσα το Σάββατο 26/03/2022

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της κοινότητας  Ελεούσας ότι το Σάββατο 26/03/2022 θα είναι σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης από τις 09:30 π.μ. έως το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 24 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Πόλος έλξης εκπαιδευτικών- μαθητικών εκδρομών

Με τους μικρούς μαθητές του 23ου Νηπιαγωγείου Δροσιάς – Ιωαννίνων να κάνουν ποδαρικό, το Λαογραφικό Μουσείο στην Κοινότητα Καρίτσας του Δήμου Ζίτσας  άνοιξε για πρώτη φορά, τις πόρτες του σε επισκέπτες. Τους μικρούς μαθητές με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους ξενάγησε στους χώρους του μουσείου ο δωρητής της συλλογής Μητς Μήτσης, παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου.

Αναρτήθηκε στις 23 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 23-03-22

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής προσκαλεί τα μέλη της σύμφωνα με το  άρθρο 75 του Ν. 3852/10,όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 Ν. 4555/2018 και το άρθρο 3 του  Ν.4623/2019, κατόπιν της ΚΥΑ  αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 14709/11-03-2022 (ΦΕΚ 1099/11-03-2022 Τεύχος Β΄) κοινής υπουργικής απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 έως την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022  και ώρα 6:00»,  της εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. εγκ.42...

Αναρτήθηκε στις 23 Μάρτιος 2022 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 64% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα