Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Μαθήματα χορωδίας - Δραματοθεραπείας και αφηγήσεις παραμυθιών στο Κ.ΑΠ.Η Ελεούσας

Μαθήματα χορωδίας - Δραματοθεραπείας και αφηγήσεις παραμυθιών στο Κ.ΑΠ.Η Δήμου Ζίτσας, παράρτημα Ελεούσας. Η δράση υλοποιείται με δωρεά απο το "ΤΙΜΑ" Κοινωφελές Ίδρυμα στο πλαίσιο του προγράμματος 'Σημεία στήριξης' που συγχρηματοδοτούν 10 κοινωφελείς οργανισμοί σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι "ΚΙΜΩΛΙΑ". Ώρες μαθημάτων: Τετάρτη 5.30 – 7.30μμ και 7.30 – 9μμ                                 Πέμπτη 5.30 – 7.30μμ                                 Παρασκευή 7 – 9μμ   Υπεύθυνος προγράμματος Γιάννης Γαλίτης

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2024 Περισσότερα »
Διακοπή ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :   Την Τετάρτη 07-02-2024 :   Α) Από ώρα 09:00 πμ έως 14:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Μάρμαρα στην ευρύτερη περιοχή πέριξ των επιχειρήσεων επεξεργ. μαρμάρων κ. Κρομμύδα – κ. Τάτση – κ. Τσούρη – κ. Καραμάνη – κ. Τσάγκα – κ. Κοσμά, κεραίες STETHELLAS.   Την Πέμπτη 08-02-2024 :   Α) Από ώρα 09:30 πμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Μάζι πέριξ πτηνοτροφε...

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2024 Περισσότερα »
Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου

Την ενεργό συμμετοχή και συνεργασία όλων των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ζίτσας στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ζήτησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος στη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που είχε μαζί τους παρουσία των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Με ένα κλικ στην εφαρμογή “Smartiscity” του Δήμου Ζίτσας οι πολίτες ενημερώνονται για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Το πρόβλημα της αιθαλομίχλης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων απέδειξε τη σπουδαιότητα της απόφασης της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας να  τοποθετηθούν αισθητήρες οι οποίοι συλλέγουν δεδομένα αέριας ρύπανσης και τα αποτυπώνουν σε πραγματικό χρόνο (on line)  στην εφαρμογή smartiscity  στην  ιστοσελίδα του Δήμου. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα κυρίως στις ευπαθείς ομάδες πολιτών αντλώντας συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα να βελτιώσουν την ποιότητα  ζωής τους.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Με λαμπρότητα ο Δήμος Ζίτσας γιόρτασε για πρώτη φορά τον πολιούχο του Άγιο Ιερεμία

Με θρησκευτική κατάνυξη και τη δέουσα λαμπρότητα ο Δήμος Ζίτσας γιόρτασε για πρώτη φορά τον πολιούχο του Άγιο Ιερεμία. Ένα χρόνο μετά την αγιοκατάταξη του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Ιερεμία Α΄, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και λίγους μήνες από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για την ανακήρυξή Του ως πολιούχου το Δήμου Ζίτσας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ημέρα εορτασμού της μνήμης Του στον τόπο καταγωγής Του τη Δημοτική Κοινότητα Ζίτσας, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Διακοπή ύδρευσης στην Ελεούσα την Δευτέρα 15/01/2024 .

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ελεούσας , ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο πραγματοποιήθηκε διακοπή υδροδότησης. Η ομαλή λειτουργία του δικτύου θα επανέλθει μόλις αποκατασταθεί η βλάβη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 17:30 στο ΔΙΕΚ Δήμου Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 12 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Απόφαση Δημάρχου τοποθέτησης Αντιδημάρχων

Απόφαση Δημάρχου τοποθέτησης Αντιδημάρχων

Αναρτήθηκε στις 11 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Πρόσκληση για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγιού Ιερεμία το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Αναρτήθηκε στις 10 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »
Οργάνωση και λειτουργία του καταργούμενου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας και της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας μέχρι την ενσωμάτωση αυτών στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Α. Για το καταργηθέν ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥΖΙΤΣΑΣ» :Οι αρμοδιότητες του ανωτέρω καταργούμενου ΝΠΔΔ του Δήμου Ζίτσας, όπως αναφέρονται στηνσυστατική του πράξη (ΦΕΚ 984/τ. Β΄/26-05-2011) και στον Ο.Ε.Υ. του ΝΠΔΔ Δήμου Ζίτσας (ΦΕΚ2334/τ. Β΄/12-05-2022), και μέχρι τη θέση σε ισχύ του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίαςτου Δήμου Ζίτσας, αυτές θα ασκούνται από τις οργανικές μονάδες του Δήμου Ζίτσας ως εξής:1. Όσον αφορά τις αρμοδιότητες κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και παιδείας πουπεριλαμβάνονται στη Δ/ν...

Αναρτήθηκε στις 08 Ιανουάριος 2024 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

9,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα