Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΕΛΕΟΥΣΑΣ 22-04-2024

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι  σήμερα 22/04/2024  είναι σε εξέλιξη διακοπή νερού λόγω βλάβης στο δίκτυο έως το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 22 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία, η μίσθωση ακινήτου (αίθουσας ή γραφείου ή καταστήματος), που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας, στην Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας, που θα βρίσκεται πλησίον του δημοτικού καταστήματος (Λεωφ. Πασσαρώνος 1) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης. Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης εικοσαήμερης προθεσμίας οποιαδήποτε υποβολή προσφοράς θα χαρακτηρίζεται ως ...

Αναρτήθηκε στις 19 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο στις 19-04-2024

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών στην Ελεούσα 19-04-2024

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ελεούσας (πέριξ γεφυροπλάστιγγας), ότι αύριο Παρασκευή 19/04/2024 θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή ύδρευσης από τις 8:00 π.μ. λόγω βλάβης του δικτύου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 19-04-2024 ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-

Ο Δήμος Ζίτσας πρόκειται, εντός του 2024, να ενισχύσει οικονομικά τα σωματεία και τους συλλόγους με αθλητικό χαρακτήρα που έχουν την έδρα τους εντός των ορίων του Δήμου. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 202 παρ. 1 του Ν. 3463/2006 και τις πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καλούνται, εφόσον επιθυμούν, να καταθέσουν,  έως και τη Παρασκευή  19/04/2024, τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Το αίτημα σας θα περιλαμβάνει την εκδήλωση ή τις εκδηλώσεις στις οποίες αφορά η συγκεκριμένη επιχορήγηση, συνοδευόμενη με αναλυτικό προϋπολογισμό εξόδων των ...

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο για βιοαπόβλητα στο στόλο του Δήμου Ζίτσας

Με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα συλλογής βιοαποβλήτων, ενισχύει την υπηρεσία καθαριότητας ο Δήμος Ζίτσας μπαίνοντας έτσι στη νέα εποχή της ανακύκλωσης καλύπτοντας κάθε πηγή παραγωγής απορριμμάτων. Η παραλαβή του οχήματος έγινε στο Δημαρχείο στην Ελεούσα από τα μέλη της Επιτροπής παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου και του Αντιδημάρχου Γιώργου Σιαφάκα.

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ανακοίνωνουμε ότι στον Δήμο Ζίτσας θα προσληφθούν πέντε (5) άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας Κλάδου/ ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πρασίνου με χρονική διάρκεια 3 μήνες Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07. Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν.2527/97.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Δράση για την «Καλλιτεχνική εκπαίδευση ατόμων τρίτης ηλικίας» στο Δήμο Ζίτσας

Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε το χορωδιακό τμήμα του ΚΑΠΗ Ελεούσας και η μικτή χορωδία του Δήμου Κόνιτσας  ολοκληρώθηκε η δράση «Καλλιτεχνική εκπαίδευση ατόμων τρίτης ηλικίας» που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Σημεία Στήριξης». Η εκδήλωση με τίτλο «Στηρίζουμε την Τρίτη ηλικία» οργανώθηκε από την Κοιν.Σ.Επ. «Κιμωλία», τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Επιμορφώνονται οι παιδαγωγοί των βρεφικών & παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας

Ο  Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών δράσεων με στόχο τη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση  των παιδαγωγών των βρεφικών και παιδικών σταθμών του Δήμου   προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις του επαγγέλματός τους. Οι δράσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04/2024) με τη συμμετοχή 21 παιδαγωγών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και εισηγήτρια τη Δρ. Κωνσταντίνα Ρέντζου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής κα...

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Το περίπτερο - εκθετήριο στην Ζίτσα φωτίστηκε μπλε για τον αυτισμό

Με το μπλε χρώμα του Αυτισμού, φωταγωγήθηκε το περίπτερο - εκθετήριο οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ την 1η Νοεμβρίου 2007 και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 63% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα