Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

AROMA ZITSAS- Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά του τόπου μας

Σας προσκαλούμε στην τριήμερη Διαδικτυακή Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου για τα Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά του τόπου μας με τίτλο: AROMA ZITSAS.   Για την είσοδο σας στην Έκθεση, μπορείτε να επισκευθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://agrifarm.e-expo.gr Κατά την είσοδο σας θα χρειαστεί μόνο να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, το email σας, και έναν κωδικό (πχ 1234) τον οποίο θα πληκτρολογείτε κάθε φορά που θα επισκέπτεστε την Έκθεση.

Αναρτήθηκε στις 16 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Διαδικτυακή Έκθεση για τα Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά του Τόπου μας με τίτλο «AROMA ZITSAS»

Ο Δήμος Ζίτσας, ως επικεφαλής εταίρος του έργου AGRIFARM, διοργανώνει τριήμερη Διαδικτυακή Έκθεση για τα Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά του Τόπου μας με τίτλο «AROMA ZITSAS».Είκοσι διαδικτυακά περίπτερα διατίθενται δωρεάν από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2021 σε τοπικούς παραγωγούς για να προβάλλουν τα προϊόντα τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Στην έκθεση θα συμμετέχει με διακριτό περίπτερο και ο Δήμος Ζίτσας προκειμένου να παρουσιάσει την πρωτοβουλίες και τις δράσεις του έργου AGRIFARM.Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή παραγωγοί μπορούν...

Αναρτήθηκε στις 15 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών

Η Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων ''Άθληση για Όλους'' περιόδου 2020-2021.

Αναρτήθηκε στις 08 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2021

Μετά την έκδοση της 3ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2021 από το ΥΠΑΑΤ, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στήριξης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης ορίζεται η περίοδος από 12-11-2021 έως 14-12-2021 και ώρα 13:00. Υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr. To ποσό ενίσχυσης για την Περιφέρεια Ηπείρου είναι 33.200.0...

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Σεμινάρια Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο του έργου: «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives» με ακρωνύμιο AGRIFARM, διοργανώνει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στις 8, 9, 10, 13 και 14 Δεκεμβρίου σχετικά με τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά. Κάθε μέρα μέσα από τις εισηγήσεις θα παρουσιάζονται τρόποι καλλιέργειας, χρηματοδότησης και προώθησης των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών που είναι επιλεγμένα από το πρόγραμμα δηλαδή ρίγανη, μελισσόχορτο, χαμομήλι, φασκόμηλο και τσάι του βουνού. Το πρόγραμμα των Σεμιναρίων είναι το ακόλουθο: 08 Δεκεμβρίου 20...

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Σταθερά μειωμένα και για το 2022 τα δημοτικά τέλη στο Δήμο Ζίτσας

Σταθερά, χωρίς καμία αύξηση, διατηρεί ο Δήμος Ζίτσας τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη και για το 2022 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πολιτών, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που εντάθηκε και λόγω της πανδημίας, κατέθεσε πρόταση η οποία εγκρίθηκε από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία και για το 2022 τα δημοτικά τέλη, που αφορούν  την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό,  την ύδρευση-αποχέτευση, τη χρήση κοινόχρηστων χώρων, παραμένουν στα επ...

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Δωρεάν rapid tests στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα (06/12/2021) στην Κοινότητα Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των ανοιχτών δράσεων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην περιοχή μας, κλιμάκια της  ΚΟΜΥ Ιωαννίνων θα βρίσκονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό Δημαρχείο στην Ελεούσα, όπου κάτοικοι των Κοινοτήτων και οικισμών της ευρύτερης περιοχής μπορούν να προσέλθουν για να υποβληθούν σε τεστ.

Αναρτήθηκε στις 02 Δεκέμβριος 2021 Περισσότερα »
Το Εκθετήριο Οίνου στη Ζίτσα φωτίστηκε πορτοκαλί για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Με πορτοκαλί χρώμα, το χρώμα της ζωής και της ελπίδας, φωταγωγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου, το δημοτικό κτίριο- Εκθετήριο Οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας,  με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας είναι: «Βάφουμε τον Κόσμο  Πορτοκαλί. Τερματίζουμε τη Βία κατά των Γυναικών ΤΩΡΑ.»

Αναρτήθηκε στις 26 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης στη Γρανίτσα

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κοινότητας Γρανίτσας ότι το πρόβλημα υδροδότησης παραμένει, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο Κουρέντων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 24 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »
Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο Δήμο Ζίτσας για μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας & φωτισμού σε ποσοστό 50% σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Σε εκτέλεση της αριθ. 35/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας, που αφορά τη μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ανακοινώνουμε τα εξής:

Αναρτήθηκε στις 22 Νοέμβριος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 53% Άνεμος: 3,09 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα