Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 1η του Ν. 3213/2003 (ΦΕΚ Α’ 309), ορίζονται τα εξής: «Δήλωση της περιουσιακής τους κατάστασης, των συζύγων τους και των ανηλίκων τέκνων τους υποβάλλουν οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη των δημαρχιακών επιτροπών, καθώς και οι πρόεδροι των διοικητικών συμβουλίων δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των αμιγών ή μικτών δημοτικών επιχειρήσεων των ανωτέρω ΟΤΑ και των συνδέσμων δήμων, κοινοτήτων και δήμων και κοινοτήτων…..»

            Σε ότι αφορά τους ανωτέρω υπόχρεους η δήλωση υποβάλλεται μέσα σε ενενήντα (90) ημέρες από την ορκωμοσία ή την ανάληψη των καθηκόντων τους. Επίσης, η δήλωση υποβάλλεται κάθε χρόνο κατά το διάστημα της θητείας, της άσκησης της δραστηριότητας ή της διατήρησης της ιδιότητας των υπόχρεων και για τρία (3) χρόνια μετά την απώλεια ή τη λήξη της, το αργότερα μέχρι την 30η Ιουνίου κάθε έτους. (άρθρο 1 του Ν. 3213/31.12.2003).

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται όλοι όσοι εμπίπτουν στις παραπάνω διατάξεις του Νόμου για την υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης όπως ενεργήσουν σύμφωνα με το Νόμο απευθείας στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου (ταχ. δ/νση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 121 – Τ.Κ. 11510- Αθήνα).

Επισυνάπτεται το σχετικό έντυπο.

Για περισσότερες πληροφορίες στις κατά τόπους Δημοτικές Ενότητες και στο Κεντρικό Δημαρχείο.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα