Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοίνωση για πινακίδες ονοματοθεσίας οδών & ιστών ανάρτησης

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων θα προβεί στην προμήθεια πινακίδων ονοματοθεσίας οδών και ιστών ανάρτησης πινακίδων για την Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου (σύμφωνα με την κάτωθι τεχνική περιγραφή) και παρακαλούμε όπως καταθέσετε τις προσφορές σας,έως 14-6-2013


ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πινακίδες ονοματοθεσίας (120τεμάχια)

Οι πινακίδες ονοματοθεσίας  θα είναι διαστάσεων 30*50cm, πομπέ, κατασκευασμένες από φύλλο αλουμινίου πάχους 1,00mm βαμμένες με χρώμα μπλε φούρνου υψηλής αντοχής και θα φέρουν περίγραμμα. Το περίγραμμα θα αναγραφεί με την μέθοδο της μεταξοτυπίας σε χρώμα λευκό. Οι πινακίδες κατά μήκος της μεγάλης πλευράς θα αναγράφουν με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας την λέξη ΟΔΟΣ με έντονα  κεφαλαία γράμματα χρώματος λευκού. Στην αμέσως κάτω σειρά θα αναγράφουν την ονομασία της οδού με ελληνικά κεφαλαία λευκά γράμματα και ακριβώς από κάτω στα λατινικά με κίτρινο χρώμα. Σε κάθε γωνία της πινακίδας θα υπάρχουν οπές διαμέτρου 3mm για την τοποθέτησή τους. Η πίσω πλευρά των πινακίδων θα είναι χρώματος γκρί και θα φέρουν περίγραμμα σε χρώμα μπλέ. Κατά μήκος της μεγάλης πλευράς θα αναγράφουν το διακριτό "ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ" με χρώμα μπλε και ακριβώς από κάτω  με κίτρινο χρώμα το έτος 2013.

Ιστοί ανάρτησης πινακίδων   (60τεμάχια)

 

 

         

 

         

 

         

 

 
Αναρτήθηκε στις 04 Ιούνιος 2013

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα