Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στον αθλητή του Ν.Ο.Ι. Γιώργο Τζιάλλα για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την εθνική μας ομάδα στον τελικό της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου,  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας στην οποία συμμετείχαν και δύο αθλητές  του Ν.Ο.Ι. οι κ.κ. Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος απέστειλε επιστολές με τις οποίες συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και υπενθυμίζει πως η  πολιτεία θα πρέπει να μη στέκεται μόνο στην ηθική τους επιβράβευση αλλά και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ειδικότερα, ο κ. Πλιάκος απέστειλε επιστολές στον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και στον αθλητή Γιώργο Τζιάλλα  που είναι δημότης του δήμου Ζίτσας.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. ο Δήμαρχος Ζίτσας μεταξύ άλλων αναφέρει: 

«Κύριε Πρόεδρε,

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη σπουδαία διάκριση των δύο αθλητών του Ναυτικού Ομίλου κ.κ. Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη που μαζί με τους συναθλητές τους χάρισαν στην Ελλάδα το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου.

Με τη διάκρισή τους αυτή μας έκαναν όλους για ακόμη μια φορά υπερήφανους. Τους ευχαριστούμε. Ταυτόχρονα, μας καθιστούν υπεύθυνους απέναντί τους προκειμένου ο καθένας από εμάς να πιέσει τα αρμόδια όργανα της πολιτείας  για να αναλάβουν την ευθύνη για την επιβράβευσή τους. Θα πρέπει ως ελάχιστη ανταμοιβή να μεριμνήσουν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ώστε εκείνοι απερίσπαστοι να συνεχίζουν τη σκληρή τους προσπάθεια για να φέρνουν μετάλλια και νίκες στην χώρα μας.

Θα ήθελα τέλος, να μεταφέρετε τις ευχές μου και τα συγχαρητήριά μου στον Γιώργο Τζιάλλα που είναι δημότης μας. Εύχομαι, να μας χαρίζει μαζί με τους συναθλητές του, πολλές και μεγάλες νίκες και στο μέλλον». 

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα