Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας κλείνει εδώ την αντιπαράθεση με τους λαϊκισμούς του κ. Γαρδίκου

Να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά στον επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα»  Βασίλη Γαρδίκο  πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε δύο και πλέον χρόνια.  Βέβαια μακάρι να συνεχίσει με την ίδια αντιπολιτευτική τακτική καθώς με αυτό τον τρόπο μας διευκολύνει να συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας που δεν είναι άλλο από την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών, τη διόρθωση κακών πρακτικών του παρελθόντος και το νοικοκύρεμα του Δήμου.

Ελπίζαμε ότι σε αυτά τα δυόμιση χρόνια που πέρασαν θα αντιλαμβανόταν ότι η αυτοδιοίκηση υπηρετείται με διαφορετικό τρόπο από εκείνο που ο ίδιος γνώριζε και εφάρμοζε. Μας απογοητεύει όμως για ακόμη μία φορά γιατί δεν έχει αντιληφθεί πως ο Δήμος Ζίτσας έχει αλλάξει ήδη επίπεδο το οποίο όπως αποδεικνύει ο ίδιος δε μπορεί να το ακολουθήσει. Ταυτόχρονα τον διαβεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή Ζίτσας δεν θα τον ακολουθήσει στους λαϊκισμούς του.

Κατανοούμε τη δυσκολία να καταλάβει πως αν και διανύουμε τη δυσκολότερη οικονομικά περίοδο που βιώνουν οι Δήμοι είτε «Καποδιστριακοί», είτε «Καλλικρατικοί», ο δήμος Ζίτσας βρίσκεται να πρωτοπορεί καθημερινά σε έργα και δράσεις ( παιδικές χαρές-κέντρο κοινότητας κ.α) που συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να καταπιαστεί με ένα σοβαρό θέμα και ζήτημα που θα αποφέρει τουλάχιστον και κάποιο όφελος στους δημότες.

Θα χαρούμε πολύ βέβαια να επανέλθει με επόμενη ανακοίνωση γιατί αν μη τι άλλο μας διδάσκει κάθε φορά με την άπταιστη ελληνική γλώσσα, το άριστο συντακτικό και την εξαιρετική ορθογραφία  που χρησιμοποιεί στα κείμενά του. 

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα